miniaria / shutterstock

Deze sites hebben wel gewoon goede weersverwachtingen voor Lowlands

Voor wie geen zin heeft om dit weekend de buitentent op te moeten zetten of met een plastic poncho door een modderstroom te banjeren: goed nieuws! Er zijn verschillende bronnen die aangeven dat het dit weekend wél gewoon lekker weer wordt in Biddinghuizen. We zetten ze hier op een rij. 

Angola Weather United – zonnetje, zonnetje, zonnetje

Volgens de meteorologen van Angola Weather United komt het dit weekend helemaal goed boven Biddinghuizen. Of eigenlijk komt het dit weekend overal helemaal goed. En volgend weekend ook. Het is niet duidelijk hoe vaak de site precies wordt ververst, maar er staat wel een rekeningnummer waar je geld naar over kunt maken. Lekker!  

Dirk Bos op Facebook – het gaat meevallen

Glaszetter Dirk Bos gaat er vanuit dat het tijdens Lowlands volledig droog blijft. De amateur-mytholoog stelt dat weersverwachtingen vaak heel slecht zijn en dat dan gewoon drie dagen de zon schijnt. Dirk Bos heeft overigens wel zijn kaartje verkocht. Het komt niet lekker uit met z’n voetbalwedstrijd, al gaat die volgens Dirk Bos waarschijnlijk niet door vanwege het slechte weer. 

Nederlandse Atletiekunie – uitstekend weer om lekker uit je plaat te gaan

De Nederlandse Atletiekunie verwacht dat het komend weekend uitstekend weer wordt om drugs te gebruiken. “Wij gaan uit van 24 graden, een aangenaam zonnetje, en een verkoelend briesje om de ergste MDMA-gerelateerde oververhitting iets dragelijker te maken. Kom allemaal naar Lowlands, wij staan op camping 6 in de roze vouwwagen.”

De iPhone weerapp – vandaag nog wel, maar morgen niet

Vandaag geeft de iPhone weerapp aan dat het vrijdag lekker droog blijft, dus daar kun je rustig op vertrouwen. Maar gisteren stonden er op vrijdag nog druppels, en morgen waarschijnlijk ook weer, dus dan kun je beter ergens anders kijken. Op een Android weerapp, bijvoorbeeld. Of download de Angola Weather United app voor slechts 64,50 per week. 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hello mister, you are speaking with the Google technical assistance service in Luanda. We have discovered that you have a catastrophic error in your system. Your weather forecast must be updated, otherwise your system will go to the buttons. We repair this threat for a small amount per week…

Dit is wat ik gisteren zo ongeveer heb verstaan voordat ik de telefoonverbinding verbrak.

Reageer
gravatar

Oh, ik wordt altijd door de ‘Microsoft helpdesk’ uit India gebeld.

Je weet wel: poepaccent, en ‘u heeft een probleem wat u nog niet kende maar dat wij wel voor gaan oplossen’.

gravatar

Ik werd ook gebeld door een Engelstalig sprekende vrouw met een Aziatisch accent:

She: “Hi, I’m from Microsoft. Your Windows computer is in danger. Please listen carefully.”
Me: “I don’t want to be called by Microsoft, they will never do that”
She: “But your computer will soon shut down”
Me: “Okay, I’m a Police officer, department Cybersecurity. From this moment we are tracing your call”
She: [klik]

Daarna ben ik niet meer gebeld.