Terence Toh Chin Eng/shutterstock.com

Jonge ouders wachten gemiddeld 20 uur per week in supermarkt op kind in kiddie ride

Uit nieuw onderzoek van Ipsos blijkt dat jonge ouders steeds langer wachten op hun kind in de kiddie ride in de supermarkt. Gemiddeld staan ouders bijna twintig uur per week met een volle boodschappentas vol ergernis naar hun kind te kijken in de speelauto.

Wat voor veel ouders begint als prettig tijdverdrijf voor hun kind loopt al snel uit de hand volgens het onderzoek. Bram Haaks (34) vader van twee kinderen: “Ik heb ooit 50 cent erin gegooid omdat Luca graag in de raceauto wilde. Achteraf gezien een kapitale fout.”

Lideweij (38) denkt dat ze ruim boven de gemiddelde wachttijd zit. “Ik heb alle strategieën geprobeerd: streng zijn, ijsjes beloven, gewoon weglopen in de hoop dat ie dan meekomt. Niets werkt. Ik neem nu gewoon een boek mee, ik had Oorlog en Vrede in twee weken uit.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De vrouw maakte een kardinale fout toen Bram er geen condoom op deed?
Wat is trouwens het subtiele verschil tussen een kapitale fout en een kardinale fout? Misschien iets voor de taal-jongens

gravatar

“De vrouw maakte …..”
Natuurlijk. Je denkt toch niet dat ik de pil ga slikken of een spiraaltje indoe als Mrs. d’Urinoir weer eens zo nodig moet? Al kan hij het heel behoorlijk, want ik heb hem zelf afgericht. En natuurlijk heb ik hem al lang geleden naar de dokter gestuurd om in zich te laten snijden. Maar dat vereist denkwerk dat voor Bram duidelijk nog te hoog gegrepen is.
Zijn vrouw moet gewoon zeggen: geen rubbertje, geen plezier. Moet je zien hoe snel Bram naar de condoomwinkel rent.
Overigens maken kardinalen wel vaker kapitale fouten, maar dat terzijde.

gravatar

“Kiddie ride”? Ook een Engelstalige verstaat zoiets als “kinderritje”. Waarom noemen wij dat dan niet kinderritje?

Maar ja, hoor ik u zeggen, dat zegt weinig over het voor de kleintjes zwaar verslavend bewegend zitmeubel met een muntstukgleufje waarin een euro moet worden geworpen om het geval korte tijd in beweging te brengen, dat meestal de verkleinde vorm heeft van een fantasievoer-, -vaar- of -vliegtuig of een dier, zoals een koe, een paard of een dinosaurus.

Maar “kiddie ride” zegt daar toch ook niks over!

Reageer
gravatar

Wij hadden gewoon een speelkamer voor de kinderen.

Probleem voor ouders met verwende kinderen is dan wel, dat die een oppas moesten nemen omdat die jankertjes niet mee willen als je boodschappen gaat doen.
😉
😉

Reageer