Mastermovies/YT.com

Mastermovies gaat nieuwe versie van Zeebats maken

Mastermovies gaat mee in de trend van reboots. De makers hebben aangegeven dat zij zeer binnenkort met een vernieuwde versie van Zeebats zullen komen.

De nieuwe versie zal meer van deze tijd zijn. Zo zal David Hasselhoff de Chinese man in het begin niet meer bedreigen met babi pangang, maar vraagt Hasselhoff nu of de man zin heeft om mee boodschappen te gaan doen bij de Marqt.

Nog een nieuwigheidje: in de nieuwe versie wordt Pamela Anderson niet meer uitgemaakt voor travestiet, maar voor white privileged woman. De kalende Thaise man verwijt Anderson dat ze zich te weinig bewust is van de machtsstructuren die maken dat zij succesvol kan zijn als strandwacht.

De grap rondom het nummer ‘Born to Be Alive’ vervalt ook. Tegenwoordig weet namelijk iedereen dat ‘Born to Be Alive’ van Patrick Hernandez is. Nu zal de grap om het nummer ‘Duurt Te Lang’ gaan, want is het nou van Glen Faria of Davina Michelle?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De juiste partner vinden is niet makkelijk, het is extreem belangrijk voor mensen vooral omdat daar buiten enkel nog communicatie bestaat op het vlak van de caissière. Ze willen het zo perfect dat ze blijven oefenen met malloten. Ik zie aan de hoedanigheid van hun kut vaak met we ze het gedaan hebben, zonder dat ze iets uitdoen. Als ik erin ga krijg ik dat karma want dat blijft erin zitten. Vandaag weer zo een die zich uit moest sloven aan de kassa. Zo kende ik ook van die vrouwen waarmee het was alles of niets, leven of dood. Ze maken zichzelf en de ander kapot.

Reageer
gravatar

Baudet zei al dat je hooguit een paar echte liefdesrelaties aankan in een leven, dan is het op.
Voor de Nederlanders: na de eerste experimenten is er vaak nog wel een goedhartige sul die in die tijd zijn diploma’s haalde en die nu goed verdient.

gravatar

Van der Plas, zo zijn er in Zuid-Afrika 5 miljoen afstammelingen van de blanken die zoals we zien geen blanken zijn, ‘de kleurlingen’.

gravatar

Nou., ik kijk nu al naar de nieuwe versie van Zeebats uit.😒😒 Dit is wat je krijgt wanneer politiek correcten (PC) het voor het zeggen krijgen.

Voel bijna verwantschap met het slachtofferschap dat PC’ers zichzelf aanmeten.

Corrie.

Reageer