Famke Louise/YT.com

Op me monnie nu pas hit in Spanje

In Nederland zijn we er eigenlijk alweer op uitgekeken, maar in Spanje is Op me monnie van Famke Louise nu pas een hit. Het nummer staat al de hele zomer op nummer 1 in de Spaanse hitparade.

“Dit is hier dé zomerhit van 2019”, zegt de generieke Spaanse radio-dj Enrique Fernández. “Van de binnenlanden bij Córdoba tot aan de Spaanse Costa’s, overal wordt het helemaal grijs gedraaid. Spanjaarden zijn nu eenmaal dol op nummers uit warme oorden als Nederland. Daar krijgen ze een zomers gevoel van.”

Volgens Fernández zingen de Spanjaarden de woorden van Famke Louise volle borst mee. “Ze snappen natuurlijk niet precies wat ze zingen als ze het hebben over ‘M’n Sannie is verraderlijk’, maar dat mag de pret niet drukken. Het gaat om het plezier dat je hebt als je in discotheek met je vrienden keihard met een slecht Nederlands accent blèrt ‘Waarom denk je dat je kans maakt boy’. Heerlijk.”

Fernández heeft al wel een vermoeden wat de volgende hit uit Nederland gaat worden. “Lekker met de meiden van Merol heeft alles in zich om in de zomer van 2020 de Spanjaarden gek te maken.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Famke Louise:
Haar verloving met DJ Duck
is pas 2 weken kaduk
Haar muziek is ruk
de teksten zijn fuck
met proppen en pluggen heeft zij geluk
dus die meid kan niet meer stuk

Reageer