Alexandros Michailidis/shutterstock.com

Balen! Wij weten wie de vriendin van Rutte is, maar we zijn een kwaliteitsmedium

Dat is nog eens balen voor onze redactie. Wij hebben ontdekt wie de geheimzinnige New Yorkse vriendin van premier Mark Rutte is, maar we kunnen het niet publiceren. De Speld is immers een kwaliteitsmedium.

Het is extra zuur, omdat de naam van de betreffende dame voor veel ophef zou zorgen en haar foto’s werkelijk adembenemend zijn. Wij zouden niets liever doen dan een lekker klikbare fotoserie plaatsen. Helaas zit het er niet in, omdat wij verre blijven van dat soort sensatiejournalistiek.

Klik hier voor geen foto’s!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan zullen we het wel te horen krijgen. Hoe hij eruitziet.
Die van Trump zag er volgens Stormy Daniels uit als een paddenstoel en hij was onder de maat.
Ze hadden makkelijk kunnen bewijzen dat ze gelijk had.
Maar zo ver waren ze toen nog niet.
Misschien kan dat nog komen.

gravatar

Ik kreeg een paar jaar geleden een mail van iemand uit Voorburg die nu offline is gehaald dat ze de homofilie van Rutte trachtten te camoufleren.

Reageer
gravatar

Wat legge jullie weâh te zèke! Een man mot een wippie kenne make op zèn tèd. Heppik Rutte auk veteld toen ie is kwam glure naah de kont van Max. Mèn goeie raad was”doe net as ik, laat haah bukke en ram m r vanachtâh in. Is gewaun lekkâh. En as zaun ùitkeiringstrekkâh as Mark ut rukke zat is mot ie gewaun effe van bil en haure jullie schètmedia de andere kant op te kèke en je bek te hâhwe.

Reageer
gravatar

Hij vliegt regelmatig anoniem in de laagste klasse bij een budgetmaatschappij naar de V.S., want van zijn salarisje kan hij niet zo vaak zogenaamd naar de Amerikaanse president president Trump, als die weer eens de hort op is.

God zal Melania ‘s ontrouw straffen, zoals hij haar echtgenoot heeft gestraft door hem president te maken.

gravatar

Beautiful indeed. Just like my dear friend Mark, I am happy that De Speld does not pop out of the school out of sensation.
My husband Donald already wants divorce at the slightest rumor, because he does not trust the truth.