Andrey Arkusha/shutterstock.com

Onheilspellend: Eva wordt na vier jaar vriendschap nog steeds geen Eef genoemd

Al vier jaar lang zit Eva (23) in een vriendinnengroep die zichzelf Maassiegirls noemt. Ze hebben vaak leuke uitjes en gaan gezellig met elkaar wijntjes drinken. Dikke mik zou je zeggen. Ware het niet dat Eva nog steeds geen Eef wordt genoemd door haar vriendinnen.

Op het oog is er niet te zien dat er iets mis is met Eva en de relatie met haar bff’s. Ze wordt uitgenodigd op verjaardagen, gaat mee shoppen en haar vriendinnen maken een tijgergebaartje met hun handen als ze een venijnige opmerking maakt. Daarbij appt ze altijd netjes als een van haar vriendinnen problemen heeft met een relatie of om een andere reden aandacht nodig heeft. Meer kun je als vriendin toch niet doen zou je zeggen.

Maar hoe goed ze ook haar best doet, en hoe erg ze de rest van de groep ook mag, de Eef blijft vooralsnog uit. Zelfs op WhatsApp. Eva lijkt toch echt op zoek te moeten naar een nieuwe vriendinnengroep.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *