Dartbord / Flickr

Potje darten eindigt in 4 uur lang proberen dubbel 1 te gooien

‘Even een potje darten’ is bij Jari (23) en Dylan (28) uitgelopen op een avondvullende activiteit. Al vier uur lang proberen de twee vrienden dubbel één te gooien.

“We zijn expres bij 301 begonnen zodat we niet te lang bezig zouden zijn”, zegt Jari. “Dat was leuk bedacht, maar de praktijk is toch weerbarstiger.” Jari ziet zijn eerste pijl in de dubbel vijf belanden waardoor zijn beurt op slag voorbij is. “Godver de godver.”

De pijltjes suizen met steeds meer vaart richting het bord. “In het begin ging het nog lekker”, vult Dylan aan terwijl hij klaar gaat staan voor een nieuwe poging. “Ik gooide eerst 72, toen 104 en daarna 58. Ik dacht: zo nog even 67 uitgooien, dan kunnen we FIFA gaan spelen. Dat is nu meer dan drie uur geleden. Ik wil gewoon dat het stopt.”

UPDATE: Jari heeft een pijl net boven de dubbel één gemikt. Dylan is niet dichterbij gekomen dan triple één.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *