Roman Samborskyi/shutterstock.com

Vriendengroep die al acht jaar onderling relaties begint heeft nog één combinatie over

‘Nu moet het wel echt raak zijn’

De vriendengroep van Dave, Nina en Robert enzo – die onafgebroken maar in steeds verschillende samenstellingen onderling relaties aangaat – heeft nog maar één mogelijke combinatie over. Na een tumultueuze vakantie in de Costa del Sol is de vriendengroep die inmiddels direct en indirect met ieders intieme delen in contact is geweest aangekomen bij hun laatste optie.

De oorspronkelijke samenstelling van de vrienden, die elkaar leerden kennen op de middelbare school in Terneuzen, bestond uit Dave en Rosa, Michelle en Wout, Nina en Devoney en Robert en Stephanie. En Lars. Toen Nina en Wout in de vijfde klas kussend betrapt werden in de kelder van rollerdisco de Scheve Schaats werd een startschot gegeven voor een romantische stoelendans. Twee jaar geleden leek die met de samenstelling Nina en Dave, Rosa en Wout, Devoney en Stephanie en Michelle en Robert (en Lars dan) ten einde. Tot Wout twee weken geleden in Blanes opnieuw de verhoudingen op scherp zette door niet alleen Nina maar óók Stephanie tot dubieuze seksuele handelingen te verleiden.

Daarmee is er nog één mogelijke combinatie overgebleven: Nina en Robert, Michelle en Devoney, Stephanie en Dave en Wout en Rosa. En Lars. Nu moet het wel echt raak zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze logiquiz klopt niet, Wout 2x met Rosa?!?!?!

“Rosa en Wout, Devoney en Stephanie en Michelle en Robert (en Lars dan) ten einde. Tot Wout twee weken geleden in Blanes opnieuw de verhoudingen op scherp zette door niet alleen Nina maar óók Stephanie tot dubieuze seksuele handelingen te verleiden.

Daarmee is er nog één mogelijke combinatie overgebleven: Nina en Robert, Michelle en Devoney, Stephanie en Dave en Wout en Rosa. “

Reageer
gravatar

Nog erger, de schrijver van dit artikel, Simoon Hermus, is lgbtqia+ -foob.

👪👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧👩‍👩‍👦👩‍👩‍👧👩‍👩‍👧‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👦👨‍👨‍👧👨‍👨‍👧‍👦👨‍👨‍👦‍👦👨‍👨‍👧‍👧👩‍👦👩‍👧👩‍👧‍👦👩‍👦‍👦👩‍👧‍👧👨‍👦

Corrie.

gravatar

Je moet ook blijven experimenteren. Misschien is een open relatie voor al deze mensen een goede oplossing. Kan iedereen doen wat hij wil en nog steeds wonen bij zijn/haar favoriet.

Reageer