Man op Whatsapp typt 20 minuten met als resultaat ‘ok’

De 25-jarige Marte vroeg vanmiddag aan haar vriend Tobi of hij zin had om mee te gaan zwemmen. Twintig minuten lang was Tobi aan het typen. Zijn complete verhaal luidde uiteindelijk ‘ok’.

“Ik had een heel verhaal verwacht over waarom die niet kon en hoe graag die mee had gewild, maar dat ie echt al met vrienden had afgesproken om naar het park te gaan en dat ie morgen wel zou kunnen, of nee toch niet, want dan is z’n oma jarig, 90 jaar maar liefst, ja daar zou die echt heen moeten, het zou haar laatste verjaardag kunnen zijn, dinsdag anders? Of ging het dan regenen? Maar misschien even de weersverwachting in de gaten houden, de regenverwachting is altijd erg onzeker, kan zo weer totaal anders zijn. Ik had verwacht dat hij dan zou zeggen dat hij, als hij eerlijk was, de laatste tijd twijfelde aan onze relatie. De laatste tijd voelde het niet meer hetzelfde, en of ik dat ook merkte? Vakantie naar Zweden samen was laatst ook een beetje een teleurstelling. En oja: hij had ook een nieuw iemand ontmoet. Of nou ja, een nieuw iemand, het was iemand die hij al een tijdje kende, en ik ook trouwens. Misschien was dit niet het moment om te vertellen om wie het ging, daar zou een geschikter moment voor moeten worden gezocht. Misschien konden we eind deze week even afspreken? Dan zou hij toegeven dat hij eigenlijk niet met vrienden had afgesproken, maar met z’n nieuwe vlam. En z’n oma werd morgen geen 90, maar 89, en ze was nog heel erg kwiek, dus waarschijnlijk werd ze volgend jaar gewoon 90.”

“Maar gewoon ‘ok’ was natuurlijk ook een optie. Nou ja, dan ga ik m’n zwemkleding maar alvast bij elkaar zoeken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarschijnlijk typte hij dat hele relaas en heeft hij dat nadien direct weer verwijderd, omdat hij bij nader inzien tot de conclusie kwam dat zijn vriendin annex mogelijk aanstaande ex hem mogelijk toch niet zou gaan begrijpen, omdat tekstberichtjes nu eenmaal minder gevoelig zijn dan nuances dan gewoon face-to-facecontact, waar hij uiteraard niet helemaal ongelijk in zou hebben.

Reageer