Twee Ons Champignon/shutterstock

Nederland verder als oliestaatje

Land past zich aan klimaat aan

Nederland wordt een emiraat. Het kabinet vindt die staatsvorm beter bij het veranderende klimaat passen. Na succesvolle boringen naar olie in Groningen, is ons land bovendien lid geworden van de OPEC.

“We worden een oliestaatje”, bevestigt emir Willem-Alexander, die zijn herwonnen politieke macht aanwendt om het hoogste gebouw ter wereld te laten bouwen in het centrum van Amsterdam.

Vrouwen mogen niet meer autorijden en het praktiseren van homoseksualiteit wordt verboden. “Voor beide is het toch te warm”, aldus de emir.

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Samen in olie; het mág weer. Leve de deregulering., leve de VVD. Bent u nog niet gedereguleerd? Neem dan vóór 21.00 uur contact op met info.Klaas Dijkhoff.nl. U wordt dan dezelfde dag nog aan huis bekeerd tot Ja-knikker en u krijgt een gratis abonnement op de Boortoren.

Reageer
gravatar

G.R. Wat zijn dit voor een homo-erotische exercities rond rookworsten? Al onze nationale schatten: Ajax, Blokker, C&A, C.U. DAF, DSM, GroenLinks, KLM, KNVB, Rijksmuseum, RSV, RTL 1 t/m 9, SGP, Unilever, Shell e.v.a. zijn al in handen van internationaal roofkapitalisme en nou wil jij ook nog de HEMA-rookworst uitleveren? Wat denk je dat dit doet aan het gemoed van Marcel X.hoorn. En dan nog glijmiddel op de beroemdste worst van Nederland? Op rookworst hóórt Cuijck’s mosterd. Gast, schaam je: dit is proletarisch cultuur-relativisme.Ga naar de LTO, je huiswerk doen.

gravatar

Ik ben bang dat de informatie niet geheel juist is geïnterpreteerd. Zo als het er nu naar uitziet worden we een vazalstaat van een land uit het midden Oosten.

Reageer
gravatar

Dat wordt dan wél een probleem tussen twee Soennitische staten: enerzijds Saoedi-Arabië en anderzijds Turkije. R.T. Erdogan rekent ons al decennia tot zijn territorium op grond van de aanwezigheid van ruim 3 miljoen Turken en Grijze Wolven met 2 of meer paspoorten en 1 grote mate van loyaliteit aan RTE’s AKP en 4 controversiële mega-moskeeën. Saoedi-Arabië heeft nog geen grootschalig bruggenhoofd in dit land. Om toch aan de vereiste meerderheid te komen moet een coalitie worden gevormd met GroenLinks en hier verblijvende uitkeringsgerechtigde Marokkanen . Echter, de Saoedi’s menen de overname te kunnen versnellen door top/bottom te werken via het Emiraat van Oranje en ABN, ING en RABO.

gravatar

Wat gebeurt er met koningin Máxima Zorreguieta?

Wordt ze madam van de harem van emir Willem-Alexander?
Krijgt ze even snel het Arabisch onder de knie als destijds het Nederlands?

Reageer
gravatar

Dan niet vergeten om de stadions te laten renoveren of bijbouwen door aziaten, waarvan toch wel 60% het moet overleven.