Trump vraagt Rutte om militaire steun in strijd tegen Democraten

Grondtroepen moeten tweets versturen

Donald Trump zal Nederland donderdagavond officieel vragen om militaire steun te leveren in zijn strijd tegen een viertal Democratische politici. Bronnen in Washington bevestigen dat premier Mark Rutte dat verzoek bij zijn bezoek aan het Witte Huis kan verwachten.

Trump wil dat Nederland grondtroepen levert die tweets kunnen versturen over de vier vrouwelijke Congresleden. “We weten dat het Nederlandse leger beschikt over uitstekende telefoons”, zegt ambassadeur Pete Hoekstra. “Van onze goede bondgenoten verwachten we dat zij bereid zijn die in te zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig maar dat de Ayatollah van een andere cultuur komt dan hoeft de Speld daar geen kritiek op te geven op meneer ‘Ik-maak-10-homo’s-dood-voor-ik-begin-aan-mijn-ontbijt-en-twitter-dan-nog-even-mijn-voornemen-om-massamoord-te-plegen’. Woops haha.

Reageer
gravatar

Ik zou de minister-president willen adviseren om de Amerikaanse president te zeggen: “quid pro quo”.
Ik stel voor dat ik een peloton twittersoldaten lever en dat de Amerikanen in de ruil daarvoor ons kogels bezorgen, zodat we na drie jaar pang-pang roepen weer met scherp kunnen oefenen.

Reageer
gravatar

De heer Trump (ik mag Donald zeggen) is een man naar mijn hart. Hij heeft het maar mooi voor elkaar gekregen wat mij niet is gelukt. De rijken in zijn land betalen nauwelijks belasting en zeker niet over dividenden.

Dergelijke voordelen verdienen ook in ons land bestuursvoorzitters (“ceo’s”, red.), die zich allemaal in het zweet werken, bankdirecteuren, die enorme financiële risico’s nemen voor ons staatskas, en renteniers, die de gehele dag nachtmerries hebben over kelderende beurzen.

Reageer
gravatar

Geachte heer Rutte,

U weet dat ik deze plannen door dik en dun heb gesteund in de kamer.

Weet dat uw beleid er weldegelijk voor welvaart heeft gezorgd, iets waar mijn partij absoluut tegen is. Ik wil u dan ook verzoeken hier mee op te houden.

Met vriendelijke groet,
Thierry Baudet