Evan El-Amin/shutterstock.com

Trump ontkent racisme: ‘sommige van mijn beste vrienden moeten oprotten naar hun eigen land’

Donald Trump vindt zichzelf geen racist. De Amerikaanse president zei eerder deze week dat Democratische politici terug moeten naar hun eigen land, maar volgens Trump maakt hem dat nog geen racist. “Sommige van mijn beste vrienden moeten oprotten naar hun eigen land.”

Eerder liet Trump al weten dat er niets racistisch aan is om Centraal-Amerikaanse kinderen van hun ouders te scheiden en op te sluiten. “Sommige van mijn beste vrienden zitten in concentratiekampen.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

… van hun ouders te scheiden en op te sluiten. “Sommige van mijn beste vrienden hebben vastgezeten en mogen niet meer bij kinderen in de buurt komen.”

Reageer
gravatar

Je (groot)ouders komen niet uit de VS: dus ben je een buitenlander volgens Trump en moet je terug. Dan mag Herr Trump auch Raus en terug naar Duitsland, toch?!

Reageer
gravatar

Bizar want de algemene politieke trend is toch de volledige uitroeiing van de blanken.
Het seizoen is hier ook weer begonnen. De Duits-sprekende Chinezen en hoofddoekjes onder Duits nummerbord worden weer met ladingen aangevoerd. Ze denken dat ik de Duitsers daardoor nooit meer zal haten voor hun racisme. Het tegendeel is waar.
Het zijn dezelfde debielen.

Reageer
gravatar

Er staat hier, zag ik net, al een aanhangwagen met toiletten in het centrum voor het festival komend weekend waar men zich voor opmaakt. Er liep een man in een korte broek met rechte benen omheen. Hij liep maar heen en weer, iemand van de controle dacht ik even die niet kan wachten voor het grote feest. Maar ze waren nog gesloten dus ik vermoed dat hij moest poepen. Want na een tijdje liep hij weer met even houterige passen terug naar huis.

gravatar

Zelfs onderweg als ze de grens passeren krijgen ze al spontaan een kind.
Zo krijgt de hele familie een verblijfsvergunning.

gravatar

Dat nu, waarde Maitreya weet Gij en Gij alleen. Of is dit een retorische vraag? Het vraagteken achter “Ma” ontbrak namelijk. O, werp uw Lux Eterna in deze duisternis , of desnoods een zaklantaarnn. Gij Diepdenker.

gravatar

Een wetenschappelijke noot, ter verheldering. De darmen en de hersenen ‘zien’ er niet alleen hetzelfde uit.

Bij de constipatie hier in het gegeven voorbeeld van ma, eigen aan onze mededorpsbewoners en opgroeiende jeugd die daarmee rond dit soort gelegenheden paradeert zien we onder de impuls van de evolutie soms een ontwikkellende onrust ontstaan.

Het is de drang tot geestelijke groei gevoed door de kosmische energieën die via Maitreya de wereld instromen, waarop de dieren reageren die in de nabijheid van een discipel zoals ma willen bewijzen dat ze rechtop kunnen staan.

Het is, ook in deze twijfelende fase, de aspiratie waardoor de mens langzaam zijn doel tracht te vinden, aan de ene kant magnetisch aangetrokken door de materie (het toilet), aan de andere kant door de ziel.

gravatar

De mensvriendelijkste president die de V.S. ooit hebben gehad en ooit zullen hebben, noemde vol begrip de kinderen in zijn kinderstrafkampen grote lafaardjes die zich hebben laten scheiden van hun ouders.

Reageer
gravatar

Of een paar draaideurcriminelen die kandidaat staan voor de posten Min. van Buitenlandse Zaken (Secretary of State) of als Min. van Defensie, De doorloopsnelheid van dit soort BFF’s van onze DJ Trump is hooguit 6 maanden. Er zijn momenteel nog maar 143 instabiele Republikeinen die op de wachtlijst staan. Donald wil die shortlist nog voor de volgende Oscar-uitreiking hebben afgewerkt. Vrouwelijke Democraten die te zeer hun mond opendoen lopen het risico om door de eigen partij te worden ontslagen op bevel van de Prez. , Donald dixit.

gravatar

Ja hoor, de linkse media heeft weer wat gevonden om mensen die het land hebben opgebouwd te veroordelen als blanke bevoorrechten. Ze spelen weer de politiek correcte agenda.

President Trump doet het uitstekend. De economie bloeit als nooit tevoren en de werkeloosheid is laag.

Wat mankeert eraan om die gasten die de slachtofferrol spelen terug te sturen naar hun shithole countries? Daar kunnen ze ondervinden hoe goed de USA is.

Het zijn cry babies. 😰😰😰

Corrie.