Bodnar Taras/shutterstock.com

Recensie: ik bestelde een boek bij Bookaroo, en wat denk je: kutboek

‘Heel kwalijk dat deze online retailer zich met zulke slecht producten associeert’

Online platform Bookaroo.nl presenteert zich als concurrent van bestaande online boekhandels als Bol.com en Amazon.com en als voorvechter van de lokale boekhandel. Als je bij het platform een boek bestelt, wordt het in principe door de dichtstbijzijnde lokale boekhandel naar je verzonden. Een sympathiek initiatief, ik bestelde dan ook een boek bij Bookaroo om de site te recenseren. Daar had ik echter al snel spijt van: wat een kutboek was dat zeg.

Het boek dat bij me binnenkwam en met zorg was ingepakt door een boekhandel uit de buurt, had een ongelofelijk warrig plot en ongeloofwaardige personages. Het was, om het onomwonden te zeggen, een van de slechtste boeken die ik ooit heb gelezen. Veruit. Wat een zeperd.

Het geeft te denken. Hoe kan het dat een site die zulke grote ambities heeft als Bookaroo zulke boeken verkoopt? Het is ergens walgelijk. Vreemd genoeg was het omslag van het boek dat we bij de site bestelden eigenlijk toch best mooi. Dat neemt niet weg dat de inhoud van het boek ons totaal niet aansprak. Rotboek. Volgende keer bestellen we gewoon weer bij Bol.com. Bookaroo krijgt van ons drie sterren.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit een advertorial of zo? Zo ongrappig en alleen om die bookaroo.nl website te plugge… graag even erbij vermelden de volgende x

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Wordt het onderhand niet tijd om naar een oogarts te gaan met jouw prikkende ogen. Dodo en Geert waren weliswaar bestaand tegen jouw prikkende blik, maar andere lezers durven je daardoor niet aan te kijken.

Doris D.,

Namens jouw lief Dappere Dodo die met de familie Paulissen ver weg op vakantie is.