Elizabeth/Flickr

Glenn is de trotse eigenaar van de bijnaam ‘Sherlock’

De 20-jarige Glenn is een pientere jongen. Zijn vrienden hebben hem daarom de bijnaam ‘Sherlock’ gegeven.

“Mijn vrienden zeggen geregeld ‘No shit Sherlock’ tegen me”, glundert Glenn. “Ja dan is me weer eens opgevallen dat het WK vrouwen van minder hoog niveau is dan bij de mannen, dat het gestopt is met regenen of dat Robin Wright nog een stuk jonger was in Forrest Gump. Het kan iets heel simpels zijn. Als je maar goed oplet, zie je allerlei details die anderen missen. Het is een gave.”

Volgende week gaat Glenn met zijn vrienden op vakantie. Hij kijkt er naar uit. “We hebben allemaal onze bijnaam op een T-shirt laten drukken. Ik mocht van m’n vrienden kiezen tussen Einstein en Sherlock. Het is uiteindelijk toch Sherlock geworden.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie, omdat Dappere Dodo met de familie Paulissen ergens ver weg op vakantie is, heb ik de eer om de honneurs waar te nemen. Ik ben niet gewend om lieve dingen te schrijven, maar laat ik het maar proberen.

Daar gaat ie dan.

Lieve Corrie, het doet mij bijzonder deugd om te horen dat jij in Texas bekend staat als lijndansfenomeen.

Pas je alsjeblieft op met tornado’s en orkanen in Texas. In danszalen wil het daar namelijk wervelend stormen. Het schijnt dat meer bierglazen en -flessen door die zalen gieren dan dat er op de bars en tafels staan.

Proefondervindelijk bewijs: https://www.youtube.com/watch?v=RdR6MN2jKYs

gravatar

Nou we toch in Gods Own Country zijn: line-dance of square-dance is zo een ultiem Amerikaans volksvermaak; vooral square-dance. Een hele zaal voor squares, dancing. Dat hun president zich DJ Trump noemt, mag geen toeval heten; hij is de grootste square van de USA. Hij is druk bezig America weer Great te maken door de rest van de wereld weer ‘klein’ te maken via sancties . De tranen schieten mij in de ogen als ik deze machtspoliticus weer zie oreren. Dance square, dance till you drop.