PVVPERS/YT.com

Grapperhaus wil een kwartje minder festivals

‘We moeten een lijntje leggen’

Minister van Justitie Ferd Grapperhaus wil een kwartje minder festivals. Dat zegt hij in een interview met De Telegraaf. “We hoeven ze wat mij betreft niet helemaal af te schaffen, maar het mag best een puntje minder.”

“We moeten ergens een lijntje leggen”, zegt Grapperhaus. “En ook met minder festivals komen mensen echt nog wel aan hun trekken. Je kunt ook op andere manieren een onversneden, hele pure kwaliteit plezier beleven. Er is voor ieder wat wils. Op elk buisje past een doppie.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een vestival is zoiets als een arena; de barbarij veilig omsloten. Een minister van veiligheid die de duizenden jaren oude kennis van “brood en spelen” ontbeerd.. Dat is nu het niveu van onze regering.

Reageer
gravatar

De barbarij veilig omsloten. Prachtig. Jammer dat je dronken was en die andere letters ook hebt getypt.

gravatar

Wat mij betreft mag het aantal festivals worden teruggebracht. Ik krijg de benodigde hoeveelheden van allerlei soorten dope nauwelijks meer aangesleept. De kleine plaatselijke festivalletjes bezoek ik al niet meer; te weinig aan te verdienen.

Reageer
gravatar

Ik ben ook begonnen met het leveren van lachgas aan grotere festivals. Speciaal daarvoor heb ik een grote tankwagen gehuurd en een vrachtwagen voor de ballonnen.

gravatar

Corrie kan zeggen wat ze wil, maar lijndansen helpt voor geen millimeter. Bij ons theekransje heeft een buurvrouw met een flink postuur lijndansen geprobeerd. Haar lijn is er niet slanker op geworden.

Reageer