DexonDee/shutterstock.com

Vrouw valt direct in slaap nadat ze twee uur lang heeft gekibbeld over welke film ze wil zien

De 27-jarige Denise heeft twee uur lang alle films afgewezen die haar vriendje aandroeg om te kijken op Netflix. Nadat ze eindelijk akkoord was gegaan met een film (The Great Gatsby), viel ze binnen 5 minuten in slaap.

“Ik kan eigenlijk nooit wakker blijven bij een film”, zegt Denise nadat ze achtereenvolgens Catch me if you can (‘mwah’), Birdman (‘meh’), Prisoners (‘nog even verder kijken’), Dogs (‘ik ben meer een kattenmens’), Archer (‘nee’), Argo (‘nee’), Full Metal Jacket (‘te jaren 80’), Baby Driver (‘kutmuziek’), Operation Finale (‘te ongezellig’), The Angel (‘gaat helemaal niet over engelen’), About Time (‘te seksistisch’), Ocean’s Twelve (‘niet weer’), Minions (‘vind ik iets voor kinderen en babyboomers’), Ratatouille (‘goor idee’), Paddleton (‘wil wel een knappe hoofdpersoon’), Hot Girls Wanted (‘te deprimerend’), Burning (‘nooit van gehoord’), Fishpeople (‘wtf’), Forever Pure (‘nu wel even genoeg voetbal gehad’), Layer Cake (‘je stelt steeds kuttere films voor’), The Hateful Eight (‘te veel geweld’), Twelve Monkeys (‘nee, geen Bruce Willis’, Hangover part III (‘ik heb deel I en II nooit gezien dus een beetje raar om met III te beginnen’), Toni Erdmann (‘te raar’), Mannenharten II (‘te Barry Atsma’), Beats (‘niet weer een film over muziek’), Up in the Air (‘Ik heb een moreel bezwaar tegen een film die eindeloos op en neer vliegen normaliseert), Monty Python and the Holy Grail (‘moet ik een keer goed voor gaan zitten’), Heal (‘lekker aan het zweven?’), Easy Rider (‘pff die is zo oud’’), Tulip Fever (‘tulpen..?’), Wine Country (‘als het nou beer country was, oké’), Someone Great (‘te kwetsend’) en Fury (‘Ik haat tanks’) had afgewezen.

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vrouwen kibbelen om de chill te vermijden na Netflix en zo rustig te kunnen slapen? Geen wonder dat The Hustler (nog ouder dan Easy Rider, maar wel met Paul Newman) een populair pakket is bij Netflix …