Maksim Ladouski/shutterstock.com

Man die veel te veel drinkt bang dat hij te cool is geworden voor zijn vrienden

‘Ik zie ze nooit meer, ze zullen wel bang zijn geworden van hoe suave ik ben’

Sinds Joltan (23) drie keer per week blackout dronken wordt ziet hij zijn vrienden veel minder. Hij is nu bang dat hij veel te cool voor ze is geworden. “Ik zal ze wel confronteren met hun eigen tekortkomingen. Het feit dat ze maar een halve man zijn. Het is ook niet makkelijk om in te moeten zien dat je eigen leven burgerlijk en saai is en een ander het er zo gruwelijk van neemt”, zegt Joltan, die vorige week nog de verjaardag van zijn oudste vriend miste omdat hij een kater had.

“Nee, ze bellen niet meer, ik spreek ze niet meer. Het moet angst zijn voor hoe suave ik ben geworden”, stelt Joltan, die vorige week zijn rijbewijs kwijtraakte omdat hij dronken achter het stuur zat. “Nou ja, je kan niet iedereen te vriend houden.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tip:

Als je een kater hebt moet je een stukje in de duinen gaan wandelen. Met een beetje geluk gaat de kater mee en kun je hem tijdens de wandeling van je afschudden.

Reageer