Q-dance / YT

‘Naar rechts’ geschrapt op Defqon wegens hitte

Met tienduizend man tegelijk van links naar rechts stampen op Defqon. Het is een traditie waar dit jaar helaas een einde aan komt. De organisatie heeft ‘naar rechts’ geschrapt wegens de hitte.

“Het zou onverantwoord zijn om zo’n massa naar links én rechts te laten springen”, zegt een woordvoerder van organisator Q-dance. “Het is heet, mensen transpireren, dat wordt uitglijden. Maar mensen komen wel om met een onmetelijk grote massa arm in arm een kant op te springen. Daarom behouden we links. Zo houden we Defqon verantwoord en blijft het voor iedereen leuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat kan ik mij voorstellen, want de redacteuren beschrijven maar de helft van de maatregel. Na de sprong naar links wordt een halve draai gemaakt, waarna weer een sprong naar links wordt gemaakt enzovoorts.

gravatar

Helaas bevindt het dak zich niet links van onze jongens en meisjes. Bent u uw richtingsgevoel kwijt, beste prof? Te weinig geplast misschien, de laatste tijd?