Shutterstock / Frederic Legrand

Zuckerberg doneert alvast 984 libra aan privacy-stichting

'Maar dan moet het wel doorgaan'

De privacyschandalen van Facebook zijn inmiddels niet meer op mensenhanden te tellen, maar oprichter Mark Zuckerberg laat zien dat hij het beste met de privégegevens van zijn gebruikers voor heeft. Hij heeft namelijk, met het aankondigen van de nieuwe Facebook-munt, beloofd 984 libra te doneren aan een privacy-stichting.

“Bij deze doneer ik negenhonderdvierentachtig libra’s aan een stichting die vecht voor uw privacy”, zegt Zuckerberg in een persconferentie. “Om jullie een idee te geven: dat zijn een een hele hoop libra’s. Of librae? Dat zijn een hele hoop librae.” Met zijn donatie hoopt Zuckerberg te laten zien dat zijn nieuwe digitale valuta privacy hoog in het vaandel heeft. “Deze librata zijn voor privacy. Maar dan moet het wel doorgaan. Anders gaan er nul libra naar privacy.”

Er valt een stilte in de zaal. “Nul libra is wel heel weinig”, fluistert een journalist tegen zijn collega. “Zeker als het gaat om privacy.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uitgaande van de naïevelingen, daar is niets tegen opgewassen. Desinformatie of informatie, het komt al bijna op hetzelfde neer in de hypnose door de machine.
Mechanisering = commercialisering.

Zo hebben ze ook al de gebieden in Nederland gelijkgeschakeld, steden en dorpen zijn aan elkaar gegroeid via sliertbebouwing zonder enige kern of identiteit. ’s Avonds zaten ze achter de tv, wat er buiten gebeurde zagen ze niet, naast hun parkeerplaats, en over iets anders kunnen ze niet meer communiceren of denken.

Reageer
gravatar

Corrector.
Naarmate alles en iedereen hetzelfde is, doen mensen steeds meer moeite als uniek over te komen. Althans machinaal.