3 redenen om te kijken naar The Handmaid’s Tale


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de semi-ongeletterden onder ons (waartoe ik ook mijzelf reken) is er veel onduidelijk in de titel van deze film. Onder andere:
1. Handmaid of Handmade?
2. Is “maid” letterlijk op te vatten als virgina intacta of alleen pro forma, dus virtueel?
3. Is “Tale” op te vatten als in ‘Tale Kanaäns” of is mende “s”vergeten (dus stale, oudbakken).
Misschien kan René Mioch hier nog klaarheid verschaffen.

Reageer
gravatar

Ik heb film en trailers niet bekeken, maar voor mij is deze film al bijvoorbaat een tranentrekkende kASKRAKER. Sinds de Algemene Beschouwingen is mijn traanvocht echter óp, Vandaar dat ik de film niet wil bekijken met droge ogen, daar krijgt men prikogen van, volgens ingewijden.