Diego Cervo/shutterstock.com

Diede heeft scriptie uitgesteld zodat ze ‘m kan maken als het buiten 30 graden is

De 22-jarige Diede heeft haar scriptie maandenlang voor zich uitgeschoven. Ze heeft dat gedaan zodat ze ‘m kan maken als het buiten 30 graden is.

“Ik had in maart al wel kunnen beginnen”, zegt Diede. “Maar toen was het buiten regenachtig en werd het vroeger donker. Nu heb je van die prachtige zwoele zomeravonden waarop je zou kunnen varen of barbecueën. Ideale omstandigheden om in de UB te zitten. Nee, ik ben blij dat ik niet te vroeg ben begonnen.”

Diede heeft tijdens haar studie al wel vaker opdrachten uitgesteld, maar dit is wat haar betreft toch de kroon op haar werk. “Morgen wordt het dertig graden, mijn beste vriendin heeft voor haar verjaardag een strandtent afgehuurd waar iedereen gratis met elkaar gaat drinken. Maar deze meid gaat gewoon lekker met de rolluiken naar beneden haar literatuurlijst APA-correct maken. Genieten.”

 

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Denis, alle dames in mijn middelgrote stad zijn af en toe naakt, bijvoorbeeld als ze zich omkleden. Ongeveer de helft van de inwoners in mijn stad zijn jonge tot oude dames, dus die lijst zal behoorlijk lang zijn. Wat moet ik er overigens mee?

gravatar

Waarom deze vraag die volkomen irrelevant is? Het is namelijk zeer twijfelachtig dat ze zich hier mee bezighoudt. Het zou ook uiterst toevallig zijn als haar scriptie over die vraag zou gaan.

Zo’n vraag is echt iets voor mannen die zich anoniem een vrouwennaam aanmeten.

gravatar

Lieve Corrie, wat vind jij zo leuk aan Diede? “Ook leuk’ lijkt mij meer een opmerking van hitsige mannen die weer een foto van een jonge vrouw boven een artikel van de Speld zien staan.

Het is opvallend dat de opmaker vrijwel altijd en eeuwig jonge gezonde en goed geschapen mensen plaatst. Wanneer komen wij oudjes eindelijk eens aan bod?