360b/shutterstock.com

Rechts-extremisten na moord op Lübcke: ‘Duitsland is onder Merkel onveilig geworden’

Duitsland is onder Angela Merkel een onveilig land geworden. Die conclusie trekken rechts-extremisten na de moord op Walter Lübcke. De CDU-politicus werd enkele weken geleden doodgeschoten, vermoedelijk door een rechts-extremist.

“Een politieke moord, dat hebben we hier al heel lang niet meer meegemaakt”, zegt Alexander Gauland van politieke partij AfD. “Het toont wel aan dat Duitsland in het tijdperk-Merkel een levensgevaarlijk land is geworden. Ze heeft de grenzen wagenwijd opengezet voor moordenaars en andere criminelen. Nu is er een blanke Duitser vermoord.”

 

 

[vagekennis ALT=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jongens en meisjes toch! In jullie reacties komen de namen Merkel, Lübcke en AfD niet één keer voor. Het artikel gaat over deze drie.
Waar zijn jullie toch mee bezig? Op jullie stokpaardjes rijden, zoals gewoonlijk. Foei!

Reageer
gravatar

Dat geldt enkel als blanken ervan het slachtoffer zijn.
Die schamen zich om het zo te zien.

gravatar

De ‘rechts-extremisten’ plus andere burgers hebben wel degelijk gelijk, als we even de politiek correcte opmerking van Speld over die ene moord terzijde leggen.

Asielzoekers en oostblokkers (reizende bendes) zorgen voor een berg van zwartrijden, vernieling, zakkenrollen, winkeldiefstal, bedreiging, geweld, verkrachting, moord, ..

En dan zijn ze ook nog eens vaak ZELF een geval van fraude, asielfraude. Al die zogenaamd 17 jarigen, uit Syrië, toevallig zonder paspoort om mee te beginnen.

#correct

Reageer
gravatar

Alexander Gauland, heb jij ooit een linkse crimineel ontmoet?
Boeven zijn zeer zelden sociaal. Als asociaalrechts zijn boeven over het algemeen erg verzot op geld of ze zijn godsdienstfanaat. Zo (ver)zot dat mensen die in de weg staan eraan moeten geloven.

Reageer
gravatar

Kom hoe heette hij ook alweer? Van die kogel die van links kwam.
Ach hier, Volkert van der Graaf.

Of die ‘sociale’ terreurgroepen zoals Rote Armee Fraktion, Brigate Rosse, Symbionese Liberation Army (Huh?! Die met Patricia Hearst), …
Die hebben heel wat mensen vermoord.

Wie vult er aan?

gravatar

Hoe heette die beweging in Zuidamerika ook weer, waar dat Nederlandse meisje zich toen ook bij aansloot een aantal jaar geleden?

Ach kom … wie helpt me even?

gravatar

Misschien is het een tof idee om de vergunningseisen voor het hebben van een wapen te versoepelen. Net zoals in Amerika. Dan kunnen meer mensen zich verdedigen wanneer er een aanslag op hen wordt gepleegd.

“An eye for an eye”, “a tooth for a tooth” 🔫💣🧨🔪⚔⚰

Corrie.

Reageer
gravatar

Ik sprak in mijn bijbelrede:
‘Jullie hebben gehoord dat gezegd werd: “Een oog voor een oog en een tand voor een tand.” 39 En ik zeg jullie je niet te verzetten tegen wie kwaad doet, maar wie je op de rechterwang slaat, ook de linkerwang toe te keren.’

Daar was geen woord Engels bij.

gravatar

Jezus heeft groot gelijk.

Mozes adviseerde echter: “(…) een leven voor een leven, een oog voor een oog, een tand voor een tand, een hand voor een hand, een voet voor een voet, een brandwond voor een brandwond, een kneuzing voor een kneuzing, een striem voor een striem.”

Als zijn advies op grote schaal zou zijn opgevolgd, was de mensheid al geruime tijd geleden uitgestorven of in ieder geval ernstig invalide zijn.

gravatar

Het spreekt vanzelf dat u de wel zeer onflatteuze teksten ten aanzien van andersdenkenden, zoals die door mij in het heilige boek van de Islam zijn opgetekend, niet meeneemt in uw opsomming.

gravatar

Laat die avatar-veelvraat toch, Mohammed.

Het zal met z’n linkse principes te maken hebben.