VS: ‘Iran heeft tankers aangevallen met de massavernietigingswapens van Saddam’

De massavernietigingswapens van Saddam Hoessein zijn eindelijk gevonden. Dat verklaart de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo. Volgens Pompeo zijn de wapens door Iran gebruikt bij de aanval op twee olietankers in de Golf van Oman.

“Hoessein heeft voor het uitbreken van de oorlog in 2003 de wapens snel van Irak naar Iran getransporteerd om ons voor schut te zetten. Daarom hebben we toen niks kunnen vinden nadat we het land hadden, eh, bevrijd.” Volgens Pompeo zal snel duidelijk worden dat voor de aanvallen op de olietankers gebruik is gemaakt van atoombommen en chemische wapens.

Pompeo: “Niemand geloofde natuurlijk dat wij het bestaan van deze massavernietigingswapens verzonnen zouden hebben om een reden te hebben om Irak binnen te vallen.” In het licht van het overweldigende bewijs kondigt Pompeo aan dat de VS ‘niet zal rusten voordat de dreiging van Iraanse massavernietigingswapens verdwenen is’.

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bommen verwijderen lijkt me een goede daad. De vraag is wie ze geplaatst heeft. Bush heeft Irak onschadelijk gemaakt en Trump kan niet achterblijven en neemt Iran voor zijn rekening. Maar wie profiteert daar nu van ? ?

gravatar

Die twee beschadigde tankers in de Golf van Oman zijn toch eens te meer reden om zwaar vuurwerk op Amerikaanse oorlogsbodems te verbieden.

Reageer
gravatar

Als ik secretaris-generaal van de VN zou zijn, zou ik de Gof van Oman en omgeving tot vuurwerkvrije zone uitroepen. En niet alleen met Arabisch, Chinees en Westers Nieuwjaar.

gravatar

Bedoelt u:

“Als ik secretaris-generaal van de VN zou zijn, zou ik de Gofffert van Nijmegen en omgeving tot vuurwerkvrije zone uitroepen. En niet alleen met Arabisch, Chinees en Westers Nieuwjaar.”

gravatar

Het is een bekend feit dat de Amerikanen zelf die tankers opgeblazen hebben!

Ze vervallen alsmaar in hetzelfde patroon: MH17, 9/11, Irak, maanlanding, …, allemaal doorgestoken kaart!

Zo doorzichtig!

Straks gaan ze nog beweren dat het klimaat opwarmt!

Reageer
gravatar

Onzin.

Het waren massavernietigings magnetische mijnen.
Van Saddam.

Ook zouden het massavernietigings magnetische dijnen kunnen zijn. Ik weet niet altijd het verschil tussen mijn en dijn.

gravatar

De eigenaar van de Japanse tanker Kokuka Courageous zegt dat Trump de verkeerde informatie geeft.