RTL Entertainment / YT.com

Olcay Gulsen eet haar verdriet weg na ophef op Twitter

“Ik heb het echt niet zo bedoeld,” zegt Olcay Gulsen tussen twee happen chocolate lava cake door. “Ik hou van alle mensen, ook van dikke mensen.” De ophef over het fatshame-incident aan de desk van RTL Boulevard is haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Olcay Gulsen heeft ons uitgenodigd bij haar thuis om te vertellen over het misverstand, zoals ze het zelf noemt. De onderneemster kreeg felle kritiek nadat ze suggereerde dat dikke mensen beter geen sportkleding kunnen dragen. “Maar dat had ik helemaal niet zo bedoeld,” jammert Olcay, terwijl ze haar tranen dept met een gehaktstaaf XL.

“Het spijt me voor iedereen die zich gekwetst voelt,” zegt ze, terwijl ze een infuus met reuzel in haar arm prikt. “Ik had beter moeten nadenken voordat ik mijn mond opentrok.” Haar manager rijdt een glimmend kanon de woonkamer binnen en laadt het gevaarte met puddingbroodjes. “Hmmpfhmmmpfhmpf,” zegt Olcay Gulsen berouwvol terwijl ze de loop aan haar mond zet. “Sorry.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een gedoe weer. Olcay kan helemaal niet fatshamen. Als je geen fat hebt hoef je je ook niet te shamen.
Het enige waar Olcay zich voor moet schamen is haar actio pauliana.

Reageer