Bron: NOS

NOS komt met net zo’n slecht praatprogramma voor WK vrouwen als bij WK mannen

Omroep neemt gelijke behandeling erg serieus

De NOS is er alles aan gelegen om te laten zien dat ze het WK vrouwenvoetbal erg serieus neemt. De omroep komt daarom met Studio France: een net zo slaapverwekkend praatprogramma als vorig jaar in Rusland bij het WK voor mannen.

“We zaten er eerst aan te denken om een iets beter programma te maken”, vertelt Sjoerd van Ramshorst. “Maar dat zou niet eerlijk zijn. De vrouwen verdienen net zo’n slecht programma als de mannen. Het is 2019. We kunnen vrouwen niet langer achterstellen.”

De NOS spaart kosten noch moeite om het programma net zo vervelend te maken als Studio Rusland. Zo zijn er weer rode sofa’s, een NOS-presentator en een bataljon aan analisten die niks boeiends te melden hebben. De sidekick-rol van Hugo Borst wordt overgenomen door Suse van Kleef.

Om het programma extra irritant te maken is er ook weer een hond én is er een top 5 die niemand iets boeit.

Studio France is vanaf 7 juni elke dag te zien op NPO1

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als de side-kick, ofwel zijschop voor hen die denken dat we hulp nodig hebben bij onze taal, Hugo niet is, is er een beter programma gemaakt. Suze, naar huis, je fleurt de hele boel veel te veel op.

Reageer
gravatar

Precies: Suze! En Juist Suze! Want MENS, durf te leven. Harry denkt in stilte aan zijn emeritaat als host van zijn tv-programma voor allerlei gladde jongens, belastingontduikers en andere commerciële randfiguren.
Maar ik vond het hondje van Hugo werkelijk vertederend irritant in zijn/haar rol van “grip”.