YouTube / Niels Koekkoek

Champions League-finale uitgezonden op groot scherm Coolsingel

90 minuten genieten van hoe Ajax niet in de finale staat

De Champions League-finale tussen Liverpool en Tottenham Hotspur wordt vanavond op een groot scherm vertoond op de Coolsingel. De gemeente Rotterdam komt zo tegemoet aan de behoefte om te genieten van een finale zonder Ajax.

“Normaal kijk ik nooit naar voetbal, maar zonder Ajax vind ik het wel leuk om het te volgen”, zegt de 34-jarige Mick uit Rotterdam-Zuid. Hij gaat vanavond met vrienden naar de Coolsingel om de wedstrijd te bekijken. “Tottenham tegen een andere ploeg toch? Ik ken de namen nog niet helemaal, maar het is in ieder geval geen Ajax. Dat weet ik.”

Mick spreekt nu al van een legendarische avond. “Wat de uitslag ook wordt, we gaan er een feestje van maken.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, OK dan. Ik was eigenlijk ook niet van plan om te kijken, maar ik heb even gecheckt of SV Odijk een van de partijen is, en dat is niet het geval. En in deze tijden van Brexit mogen de Engelsen ook wel wat positieve aandacht krijgen. Dus kijken mensen!

Reageer
gravatar

Mies weet je, gemengd korfbal professionaliseert in rap tempo. De Studenten Korfbal Vereniging Amsterdam heeft enkele goede korfballers (m/v) ui de V.S. overgehaald om met een ruime studiebeurs bij ons te komen spelen.

gravatar

Het is wel een goed idee zo’n scherm!

Hoe groot is dit scherm, 10 meter?
Bij onze volgende wereldkampioenschappen in Lutjebroek overtreffen we het gewoon!!
Schermen van 20 meter in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag!

Durf GROOT te denken!!