YouTube - FOX Sports

Go Ahead Eagles en RKC konden door ov-staking de bus niet parkeren

‘Uitgerekend vandaag gaan ze staken’

Negen doelpunten waren er gisteren te zien in het duel tussen Go Ahead Eagles en RKC. Dit had alles te maken met de staking in het ov, waardoor beide ploegen de bus niet konden parkeren.

“Uitgerekend vandaag gaan ze staken”, klaagde RKC-trainer Fred Grim na de wedstrijd. “En er zijn ook gewoon weinig alternatieven. Ja, je kunt wel je fiets parkeren in de zestien, maar daar heb je weinig aan.” Uiteindelijk trok RKC aan het langste eind door in blessuretijd nog 4-4 en 4-5 te maken. Grim: “Ik heb de jongens ook gezegd: van een ov-staking hebben beide partijen last. Wij moeten daar proberen goed mee om te gaan. En dat hebben ze geweldig gedaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *