youtube.com/ajaxtv

Ajax nog 2 Argentijnen verwijderd van Copa Libertadores-kwalificatie

Ajax heeft goede zaken gedaan in de kwalificatie om de Copa Libertadores. Na het aantrekken van de Argentijn Lisando Martinez zijn de Amsterdammers nog maar 2 Argentijnen verwijderd van deelname aan de Zuid-Amerikaanse Champions League.

Directeur Edwin van der Sar benadrukt dat Ajax een opleidingsclub blijft: “Er kloppen een aantal talenten hard op de deur bij het eerste elftal. Zodra we ze hebben genaturaliseerd tot Argentijn zijn ze speelklaar tegen Boca Juniors.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als kind kon ik er al geen touw aan vastknopen hoe ze al die namen van die voetballers konden laat staan wilden herinneren van die plakplaatjes die kinderen uit de supermarkt meenemen om overal weg te plakken.

Reageer
gravatar

Het spelletje voetbal tot levensonderhoud verheven.

Dat en verder denken slaat nergens op.
De gevoelens tot economie verheven…

Dat zien om agressie te beheersen is mensonwaardig.