Davizro Photography/shutterstock.com

Elektricien ontevreden met werk voorganger

‘Heb je dit zelf aangelegd?'

De elektricien die sinds enkele minuten in je gang staat is niet echt te spreken over het werk van zijn voorganger. “Heb je dit zelf aangelegd?”, vraagt de vakman terwijl hij zuchtend in de meterkast tuurt.

Nadat hij het een en ander nog wat beter bekeken heeft zet hij zijn handen in zijn zij terwijl hij hoofdschuddend in zichzelf mompelt. “Dit ziet eruit alsof het erin is gezet door een blinde idioot met twee linkerhanden. Echt niet normaal slecht.”

“Je had wel dood kunnen zijn, snap je dat?” De elektricien begint steeds harder te praten. “Ik weet niet welke amateur dit gedaan heeft maar hij zou levenslang opgesloten moeten worden. Dit is zo slecht. Het is een soort misdaad tegen de mensheid, eigenlijk. Echt een schande. Ik kan er bijna niet naar kijken, het doet pijn aan mijn ogen. Ik zou diegene echt helemaal het ziekenhuis in slaan als ik hem tegenkom.”

“Ik denk dat ik vannacht niet kan slapen”, zegt de elektricien nadat hij de bedrading nog eens is nagelopen. “Dit is het allerergste wat ik ooit heb meegemaakt in mijn leven. Ik ben er misselijk van, weet je dat? Dit gaat nooit meer van mijn netvlies. Ik heb een hoop vreselijke dingen gezien, maar zo erg nog nooit. Wat een horror. Dat jij hier kan wonen joh, ongelofelijk, in zo’n bende. Ik heb het met je te doen. Je hebt trouwens ook een lelijk gezicht. Loser.”

Net wanneer je helemaal aan de grond zit klapt hij optimistisch in zijn handen. Hij slaat je op de schouder en loopt naar zijn busje om zijn gereedschap te halen. “In een kwartiertje ben ik klaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij roepen deze elektricien unaniem uit tot de Leukste Loodgieter van Nederland. Die man maakt er echt iets moois van. Wat een geweldige act!

Reageer
gravatar

You can’t fix something that’s not broken.

Maar wel heb je de mode die iedere functionaliteit steeds weer vernietigt. Dat is een kwestie van kapitalisme, het draait om de seks als product.

Reageer
gravatar

Natuurlijke omgang met de klant is een belangrijk onderdeel van de opleiding.
Eigenlijk net zoals de huisarts vraagt: wat is uw hulpvraag?

Reageer