Navistock/shutterstock.com

Walter zet alvast kaarsjes klaar voor het geval dat hij vanavond een spleet mee naar huis neemt

Vanavond gaat Walter met drie vrienden naar een feestje in café de Sproeier. Walter is al een tijdje vrijgezel en zou het leuk vinden als er vanavond iemand bleef slapen. Om op alles voorbereid te zijn kleedt hij zijn kamer extra gezellig aan. Zijn huisgenoot Felix houdt hem gezelschap terwijl hij wat lavendelolie over zijn kussens sprenkelt.

“Echt zin in man, een hut palen,” zegt Walter. “Als het aan mij ligt trek ik vanavond gewoon twee van die spleten mee naar huis. Eentje als voorgerecht, eentje voor daarna. En dan krijgen zij het toetje. Man man, ik zweer het, ik spuit ze recht tegen het plafond aan.” Hij pakt een sprei uit zijn linnenkast. De laatste keer dat er een meisje bleef slapen klaagde ze dat ze koude voeten had, dat wil Walter graag voorkomen. “Het maakt me geen reet uit hoe ze eruit ziet. Als ze maar weet wanneer ze d’r bek moet opentrekken en wanneer hij weer dicht kan.”

Hij zet alvast een kan met water en munt op het nachtkastje. “Lekker man,” zegt Felix. Walter knikt. “Reken maar dat dat wijf vannacht d’r mond wil spoelen als ik er klaar mee ben.” Felix biedt Walter nog wat massage-olie aan die hij zelf op zijn kamer had staan. Hypo-allergeen, geschikt voor elk huidtype. “Dan kun je dat wijf flink in de boenwas zetten voor je haar over de trapleuning hangt. En daarna mag je d’r prima bij mij voor de deur leggen.” “Thanks,” zegt Walter.

Walter steekt alvast een geurkaars aan, zodat vanavond de geur niet te sterk meer is. “Zo.” Hij legt nog een lenzenbakje in de badkamer, voor het geval dat. “Ik kan je één ding vertellen: deze sloopkogel gaat die grot helemaal aan gort rammen vanavond. Dichtkitten en wegwezen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *