AT5 / YT

Halsema loopt podium af na biergooiers: ‘Ik heb 15000 euro verdiend, hooooi’

Femke Halsema is gisteren tijdens de huldiging van Ajax binnen een minuut het podium afgelopen nadat supporters bier naar haar gooiden.

“Ik zal jullie nu even een mop vertellen. Ik heb nu, even kijken… dertig seconden op het podium gestaan. En ik heb 15.000 euro euro verdiend! Dankjewel, hooooooooi”, zei de burgemeester terwijl ze haar middelvinger opstak naar het joelende publiek.

De organisatie weet nog niet precies wat ze met de actie van de burgemeester aanmoet. “We moeten zelf ook even bijkomen van wat er is gebeurd. Je verwacht niet dat de burgemeester binnen dertig seconden alweer vertrekt.”

De uitspraak van Halsema over haar toelage werd later gerectificeerd door de gemeente. Halsema verdient in 30 seconden maar 50 cent.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ze heeft zich versproken. die 50 cent staat uiteraard los van wat er onder de tafel doorgeschoven wordt. in totaal dus 15.000,50

Reageer
gravatar

Een echte winnaar die Famke Helsema.
Die krijgen toch altijd een bierdouche?

Ze zal wel erg geliefd zijn.

Nu moest ze even door om haar kinderen van school in Amstelveen te halen. (Zó Amsterdam!)

Reageer
gravatar

HA!!!! IK SNAP HEM!!!! DIT WAS EEN VERWIJZING NAAR LIL KLEINE. DIE ZEI DAT OOK OOIT!!! Eindelijk heb ik eens een grap door! Potverdimme, wat voelt dat goed.

Nu weer snel verder kijken naar de 5 Uur Show, is altijd mooi man. Met allemaal dingen voor het goede doel enzo. DOEI!!

Reageer
gravatar

Waar waren Alex, Máxi en hun kinderen? Zo ver is het toch niet van hun optrekje op de Dam, waar ze na de feestelijkheden zouden kunnen blijven slapen.

Reageer
gravatar

Urgent nieuws

Het hoogtepunt van het korfbalseizoen, de finale van de Korfbal League, vindt vanaf komend seizoen weer plaats in Ahoy Rotterdam. Sinds 2016 werd de finale afgewerkt in de Ziggo Dome in Amsterdam, maar na vier jaar heeft de korfbalbond ervoor gekozen om terug te keren naar Ahoy. anp

Reageer
gravatar

Als Ajax geen kampioen was geworden was zij burgemeester van Madurodam, ze springen allemaal op een podium als er wat te vieren is.

Reageer
gravatar

Om belastingverhoging hoef je niet te vragen; dat gebeurt vanzelf bij het nieuwe, eerlijkere belastingstelsel dat op de Amerikaanse leest geschoeid zal zijn. Dus gaat jouw belasting flink omhoog of je moet heel rijk zijn dan gaat het vanzelfsprekend flink omlaag.