Deze mensen hebben extreem goede redenen om niet te gaan stemmen

Op 23 mei zijn de Europese verkiezingen. Wij vroegen jongeren of ze gaan stemmen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer dat het EU voorliegersbureau niemand kon vinden die niet gaat stemmen, omdat hij/zij NIETS temaken wil hebben met een nepparlement vol ordinaire graaiers, en dat zooitje gaaies zeker niet van een vorm van legitimatie wil voorzien door middel van deelname aan fopverkiezingen waarin niet eens een one-man-one-vote principe wordt gehanteerd. Steek die kop maar lekker in het zand jongens.

Reageer
gravatar

De redenen voor en tegen de EU zijn in balans.
Ze zijn omgekeerd aan die van de meeste kiezers.
Wat bij mij de redenen voor zijn, zijn die bij hen tegen.
Wat bij mij de redenen tegen zijn, zijn die bij hen voor.

Reageer
gravatar

Mooi dat jullie het omdraaien en daarom voor alle verstandige mensen redenen geeft om zeker wel te gaan stemmen voor een sterk Europa. Een EU waarin we internationaal internationale uitdagingen aanpakken als duurzaamheid, migratie en een toekomstgerichte economie. Het beste stemadvies is Volt omdat die partij als enige die uitdagingen als startpunt heeft, in plaats van de nationale deelbelangen van de nationale partijen.

Reageer
gravatar

Ik ben persoonlijk van mening dat stemmen een democratische plicht is. ik raad daarom iedereen aan om te gaan, maar kies een partij met goede argumenten. Dus niet een partij die bij gebrek daaraan belasterende valse filmpjes maakt van bijvoorbeeld onze wereldwijd gerespecteerde eurocommissaris.

Reageer
gravatar

Kies vooral niet de enige parlementaire partij die ook maar enigszins opkomt voor het belang van het Nederlandse proletariaat. Groetjes van Vladimir.

gravatar

Steeds, je doet aan politieke dwingelandij en daar moet je eens mee ophouden. Valse moraalridders dienen verbannen te worden. Het worden er teveel hier in Amsterdam en het oeverloze gelul dreigt de stadsgrenzen te overstromen. Daar zit echt niemand op te wachten.