RTLnieuws / YouTube

Ajaxsupporter zet alle positieve dingen in zijn leven op een rij

‘Ik ben wel gewoon jong en gezond’

Daags na het verlies van Tottenham Hotspur is het relativeren van veel Ajaxfans begonnen. Om het weggeven van de finaleplek in de Champions League te verwerken zetten ze alle positieve dingen uit hun leven op een rij.

“Heel erg dat Lucas Moura letterlijk in de laatste seconde scoorde, maar ik ben wel gewoon jong en gezond”, zegt Menno van Vliet, voorzitter van de supportersvereniging van Ajax, de ochtend na het debacle. “Ik heb geen pinda-allergie, mijn fiets is al vier jaar niet gestolen, ik heb nog nooit op een phishinglink geklikt. Het had allemaal veel erger kunnen zijn.”

Ook andere Ajaxfans doen hard hun best om alles in perspectief te zien. “Op zich kan ik over een paar dagen wel weer op dezelfde manier verder met mijn leven”, zegt de achtjarige Kees.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beroepsvoetballers zijn grootgeldverdieners, die tot huilens toe ongelukkig zijn als ze eens een keertje een premie zijn misgelopen. Zeker die uit Amsterdam.

Korfballers sporten voor de sport, niet om het geld. Ze staan altijd gelukkig en vrolijk in het leven, ook bij een verloren kampioenschap.
Bericht daar eens over!

Reageer