Studio Speld / shutterstock.com

Vriend die gestopt is met roken kwijt in e-rookwolk

“Waar is Henk?”, zegt Misha. Danielle kijkt verbaasd om zich heen. “Hij was hier net. Vast buiten aan het roken. O nee, hij was weer gestopt hè?” In het café trekt een dikke rookwolk op.

“Hmm, zijn koffertje staat er nog wel”, probeert ze er doorheen te zeggen. “Die waar hij die enorme unit en al die smaakjes in meesleept.” Er verspreidt zich een walm van appel gemixt met vanille en kers door het café. “Hee wat ruik je lekker trouwens. Nieuw?”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, die lelijke bietsers van toen! Je moest je puutje toch echt wel in je kontzak steken en stevig erop gaan zitten want anders wassie zo leeg en waren de vloeitjes al eerder op. Aansteker er ook maar bij.