White Walkers uit Game of Thrones een metafoor voor White Walkers uit Game of Thrones

De White Walkers, de zombies in Game of Thrones, bleken een metafoor te zijn voor White Walkers uit Game of Thrones. Van de afgelopen zondag verslagen vijand in de serie werd lange tijd aangenomen dat ze voor iets anders stonden dan zichzelf. Klimaatverandering bijvoorbeeld, of het eeuwig oprukkend fascisme.

“Ik dacht dat ze in algemene zin een metafoor voor het kwaad waren”, zegt Game of Thrones-kijker en student Wieneke. “Maar na zondag bleek dat ze gewoon een metafoor voor een cgi-zombieleger waren in een fictieve serie die je in één klap kunt verslaan door de Night King te doden.”

Wieneke is niet de enige teleurgestelde kijker. “Ik dacht dat de White Walkers een mooi beeld zouden geven om de tijd waarin we leven te duiden”, zegt Germen Tjalkstra. “Maar ze staan gewoon voor een fictief, kwaadwillend leger, onder aanvoering van een zombieman die de Night King heet en die wordt gespeeld door een Tsjechische acteur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blanken zijn een klein minderheidsclubje dat zich nog net staande kan houden in de KKK. Hollywood is Joods, reken de rest van de PR maar uit.

Reageer