RTL Nieuws

Amalia getipt als toekomstig koningin

Prinses Amalia zou weleens de volgende koningin van Nederland kunnen worden. Dat denken koningshuisdeskundigen naar aanleiding van het sterke optreden van de kroonprinses tijdens Koningsdag.

“Welbespraakt, geestig en charismatisch”, zegt Marc van der Linden over de oudste dochter van koning Willem-Alexander. “Het is natuurlijk vroeg, want ze is nog heel erg jong, maar ik durf de stelling wel aan dat zij de voornaamste kandidaat is om de huidige koning op te volgen.”

Ook Kysia Hekster verwacht dat de 15-jarige troonopvolger een goede kans maakt om koningin te worden. “Toen ik zag hoe gemakkelijk ze zich in Amersfoort tussen de royalty begaf, dacht ik meteen: dit is een potentiële koningin.”

Dorine Hermans is nog niet overtuigd: “In het Verenigd Koninkrijk wordt prins Charles al heel lang getipt als toekomstig koning en dat is er nooit helemaal uitgekomen.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hauhau! Ze is pas vèftien. En hoewel ze wel lang genoeg haah hep is ze nog maah net an de nuikles toe. Dus gaat ze binnenkogt (gehèmpie – nie veklappe!) naah een Argetènse kostschaul om te lere nuike en alvas te oefene voâh as ze straks ut heile volk mag naaie.

Reageer
gravatar

Senseo is nog bezig een apparaat te ontwikkelen wat voldoende koffie kan tappen om die mok tenminste halfvol te krijgen.

Met zo’n dikke kop krijgt de standaardmok namelijk een bescheiden inhoud van 7 liter…

gravatar

ze lijkt ook wel wat op de huidige koning en ook een beetje van de koninging. Ik noem haar wel eens Willem-Alexander met een vrouwenpruik op

Reageer
gravatar

Nee-nee-nee, die dikke drol komt er niet meer aan te pas.

Dikke Willy is de laatste geweest. Nederland komt in de tussentijd bij z’n verstand en schaft de hele koninklijke operette af.

Naar die 1,5 miljoen zakgeld kun je ook fluiten Amehoelia. Vraag maar studiefinanciering aan, of zouden je ouders die wel kunnen betalen?

Reageer
gravatar

Ik roep het LEGER op om de kant van het VOLK te kiezen!

SAMEN zullen wij de financiële en antidemokratische knoet van de koninklijke operette breken!

Guido de 1e,
plaatsvervangend koning