F8 studio/shutterstock.com

De honneurs zijn waargenomen

‘Het is eindelijk volbracht’

De honneurs zijn waargenomen. Dat werd vandaag bekend gemaakt door een woordvoerder. “De honneurs zijn na lange tijd en grote inspanning van vele, vele mensen volledig waargenomen”, zegt de woordvoerder. “We danken iedereen die aan dit monumentale project heeft bijgedragen, maar met name Kees, Kajsa en Dobbert krijgen een pluim.”

Het waarnemen van de honneurs is het tweede monsterproject dat is voltooid nadat de meningen zijn verdeeld. Voor iedereen die treurt dat het er qua honneurs op zit is er een opsteker: de aanstalten zijn nog verre van gemaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien houdt hij zijn ´´munitie´´ droog voor diplomatieke onderonsjes zonder camera. 🤨
Hij is ten slotte toch ook maar een mens, hihi!