Shutterstock - Blackregis

Vriend die net de hele Formule 1-race heeft gekeken wil niet gestoord worden tijdens de samenvatting

“Nu even niet schat.” Victor zit op de punt van de bank en leunt met zijn ellebogen op zijn bovenbenen. Hij drukt met de afstandsbediening het volume nog een paar tandjes hoger. De samenvatting van de race die hij vanmiddag van begin tot eind heeft gezien is zojuist begonnen. Victor eist absolute stilte.

Zijn vriendin Bianca wil hem zijn telefoon aangeven omdat die net is afgegaan. “Shh shhhh shhh, een pitstop. Cruciaal dit. Ohhhhhhhhh lekker Max!”, brult Victor het uit. Na de anderhalf uur durende nabeschouwing heeft hij vijf minuten de tijd gehad om even naar de wc te gaan. Bij Studio Sport kan hij dan nog even de samenvatting meepakken. “Omdat je die heel anders beleeft, maar dat snap jij toch niet.”

Als Bianca zich hardop afvraagt waarom haar vriend de samenvatting nog wil zien terwijl hij toch al weet dat Max, zoals Victor hem liefkozend mag noemen, derde gaat worden, is voor hem de lol eraf. “Nee bedankt he. Ik ga in de funroom nog even wat analyses lezen, hoe laat eten we?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weer typisch Verstappen. Hij kwam niet op het podium, maar dat was “natuurlijk” weer niet door zijn eigen toedoen. Dit keer kreeg een veiligheidswagen de schuld. (Zou de bestuurder van die wagen hem de verkeerde weg hebben gewezen, zodat Max moest omrijden?)

De volgende keer geeft hij misschien de schuld aan Victor, die hem voor de televisie niet luid genoeg zou hebben aangemoedigd.

Reageer