NOS

Sadílek als een kind zo blij met assist

‘Ik ben mijn club ontzettend dankbaar’

PSV-middenvelder Michal Sadílek is in de wolken nu de KNVB hem alsnog een assist heeft toegekend. Scheidsrechter Dennis Higler had de jonge middenvelder aanvankelijk niet op het wedstrijdformulier gezet als maker van de assist, maar na protest van zijn club PSV heeft de KNVB alsnog besloten de assist aan hem toe te kennen.

Uit beelden zou blijken dat Luuk de Jong de voorzet van Sadílek nog aanraakte, waardoor de middenvelder wel degelijk het recht heeft om een assist op zijn conto te schrijven. Sadílek is door het dolle heen: “Ja, mijn eerste assist voor PSV 1. Dat ga ik nooit meer vergeten. Ik ben mijn club ontzettend dankbaar dat ze zich hebben hardgemaakt voor het toekennen van mijn assist. Daar spreekt waardering uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer de hoofdredacteur,

Dat u zich niks aantrekt van terechte kritiek is tot daar aan toe, maar dat u zich voordoet als iemand anders is onvergeeflijk.

gravatar

Meneer Zwart alias hoofdredacteur enz.

Dat u geen fatsoenlijke reactie kunt schrijven is tot daar an toe, maar dat u zich voordoet als iemand anders is onvergeeflijk.

Bovendien verwijt u anderen wat u zelf herhaaldelijk doet.

gravatar

Wat kost dat nou: de KNVB een fout laten herstellen?
De VAR moeten worden ‘bewerkt’c.q. geretoucheerd, scheids- en grensrechters worden gecorrigeerd. Daar gaat een hoop tijd en moeite in zitten. Wie betaalt dat nou, de club of de speler?