Joop Hoek/shutterstock.com

Keukenhof gaat retesaai bloemenpark aanleggen om bezoekers te weren

De Keukenhof moest in het paasweekend mensen oproepen om weg te blijven, omdat zowel de attractie zelf als de wegen ernaartoe overvol waren. Om bezoekers voortaan af te schrikken gaat de Keukenhof nu een retesaai bloemenpark aanleggen.

“We moesten creatief zin om zeker te weten dat mensen het wel uit hun hoofd laten om deze kant op te komen”, zegt een woordvoerder. “Een stel truttige bloemperken zou moeten werken, hopen we.”

In Kinderdijk is men geïnspireerd geraakt door het plan. Daar wordt overwogen een aantal molens te bouwen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Och, wij van busmaatschappij ‘Royal Class Tours’ hebben onze bussen gewoon uitgeladen bij willekeurige bollenvelden zodat ze daar hun selfies konden maken.

Trappelvelden ja, zo kun je ze wel noemen. Die Chinezen zijn niet zo voorzichtig. Woehaha!!

Kwestie van kreatief denken.
Alles voor onze klanten. Ni ha!

Reageer
gravatar

Truttige bloemperken hebben juist die enorme aantrekkingskracht voor de buitenlandse toerist. Ik zou nepnieuws inzetten: het gerucht verspreiden dat De Keukenhof niet meer bestaat. Dan komt alleen nog de goed geïnformeerde burger. Weg files.

Reageer
gravatar

Wat ingewikkeld. We kunnen ook een tweede Keukenhof in de VS, Duitsland en Japan laten aanleggen (met écht Nederlands personeel), net als Disneyland Parijs. Zal ook wel weer wat druk wegnemen.