Studio Speld / Shutterstock

Danny lost alles voetballend op, helaas is hij bakker

Danny Tuberkel (26) uit Vlaardingen probeert zich onder iedere situatie uit te voetballen. Dit lukt hem in de meeste gevallen ook, maar hij heeft er niet altijd wat aan omdat hij bakker is. Danny bakt overheerlijke chocoladebroodjes en taarten waar de creativiteit vanaf spat. Daarna schopt hij ze steevast doormidden met een fluwelen wreeftrap.

De tweebenige bakker trekt een hoop bekijks in de zaak. “Hiervoor kom je naar de bakkerij”, jubelt een wachtende klant terwijl hij toekijkt hoe Danny een kaiserbroodje hooghoudt en dood op zijn voet legt. “Natuurlijk, het rendement is nog niet optimaal, maar hij is nog jong en moet de fijne kneepjes van het vak nog leren.” Er wordt instemmend geknikt in de rij.

Toch is niet iedereen positief over de jonge bakker. Sommige klanten vinden dat Danny de neiging heeft om door te slaan. “Hartstikke goed dat hij altijd de voetballende oplossing zoekt, maar hij wil er nog weleens in doorslaan. Toen ik laatst mijn arm uitstak om te betalen ging hij direct theatraal naar de grond en heeft hij twee minuten kermend over de vloer van de bakkerij gerold”, aldus een jonge vrouw met een tijgerbrood waar nopafdrukken in staan.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *