RTL Boulevard/YT

Wie van de twee is nou Suzan en wie is nou Freek?

We leggen het nog 1 keer uit

Suzan en Freek hebben een gigantische hit gescoord met ‘Als het avond is’, maar toch moet het grote publiek ze nog echt leren kennen. Een veelgehoorde vraag is: wie van de twee is nou Suzan en wie is nou Freek? We leggen het nog 1 keer uit.

Suzan is de blonde en Freek heeft blauwe ogen.

Nou, dat is al met al toch best eenvoudig te onthouden? Knoop het goed in je oren en dan kun jij goede sier maken bij je vrienden!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nog niet zo erg lange tijd geleden was Suzan Freek en Freek Suzan. Dat heb gehoord van de bekende geslachtsspecialist wiens mij is ontschoten.

Reageer
gravatar

Correctie van de comment van Loes uit Gent

“Nog niet zo erg lange tijd geleden was Suzan Freek en Freek Suzan. Dat heb ik (!) gehoord van de bekende genderexpert wiens naam (!) mij is ontschoten.”

gravatar

Beste Uitroeptekens, uw verontwaardiging is hun lievelingsvoedsel. Probeer deze zich vervelende losers te negeren, en kom met iets origineels.

gravatar

Even een belangrijke opmerking.

Ik ben het geheel met !!!! en de dief van de naam en beeltenis van Cor Rector, Corrie Rector en vele anderen eens.
Het moet onderhand afgelopen zijn met de reacties waarvan zij door jaloezie, fantasieloosheid en onverdraagzaamheid niet kunnen slapen.

gravatar

Inderdaad meneer de Hoofdreacteur, er wordt hier een hetze gevoerd tegen eerlijke reageerders die de onfatsoenlijke berichten op sociale media verre overtreffen.

gravatar

Wat zou het toch fijn zijn als al die klagers over Cor en Corrie de Kommanazies eens iets van zichzelf bedachten ipv andere klagers over klagers over te schrijven.

gravatar

Wauw!, die komt wel even binnen!

Dank u wel voor deze Eye-opener, mevrouw Loes ‘d Urinoir. van Gent.