shutterstock.com/muckupworld/Studio Speld

Bierbrouwer ontwikkelt alcoholvrij biertje waar je knallende koppijn van krijgt

Een bierbrouwer uit Zeeland is erin geslaagd een alcoholvrij biertje te ontwikkelen waar je knallende koppijn van krijgt. Een uniek recept gebaseerd op graan, gerst en diesel maakt dat je zonder ook maar 1 procent alcohol te drinken de volgende dag kansloos met een kater op bed ligt.

“De meeste mensen willen gezond leven, maar ze willen ook op zaterdag compleet gebroken met een trainingsbroek op de bank liggen”, legt de bierbrouwer uit. “Mijn biertje, Misère 0.0, voorziet in die behoefte. Je kunt nu én oud worden, én al je afspraken voor het weekend niet nakomen.”

Professionele bierproevers zijn enthousiast over het nieuwe 0.0 biertje. “Ik heb de volgende dag helemaal niks gedaan”, zegt er een eentje. En een andere proever: “Ik heb me nog nooit zo beroerd gevoeld na een avondje doorhalen met Misère 0.0. Ik heb de hele dag boven de pot gehangen. Fantastisch. Het was echt een hel. Verschrikkelijk afgezien. Misère is mijn nieuwe favoriete 0.0 biertje.”

De bierbrouwer geniet van het succes, maar is ook al bezig om zijn product verder te ontwikkelen. “Ik zoek verder naar een recept waardoor de consument naast een enorme kater ook een enorme buik krijgt. Ik ben aan het experimenteren met komkommers. Maar misschien moet ik er niet te veel over vertellen, straks gaat een andere handige jongen er met dit idee vandoor. Zet voor de zekerheid maar iets als ‘komkommers’ neer waar ik ‘siroop’ zei.”

Misère 0.0 ligt vanaf deze week overal in de winkel en is verkrijgbaar in de mindere horecagelegenheden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Interessant produkt, innovatie wil ik graag een kans geven.

MAAR: graag de punt naar een komma korrigeren.
0 komma 0 dus.

Wist u dat dat die rare cijfertjes op auto’s de cilinderinhoud weergeven?
Ook daar voor de uitspraak dus b.v. 1 komma 6, i.p.v. het popiejopie 1 punt 6.

Dat u dat voortaan weet.

Reageer
gravatar

Misère 0.0 is een amateurproduct vergeleken met onze Pure Ellende -10.7. met een negatief alcoholgehalte van -!0,7 %. Uiteraard is onze Pure Ellende gemaakt van water, gerst, hop en gist voor de smaak, de houdbaarheid en de bubbels. Het bevat echter een aantal ingrediënten die wij geheim houden, want ook de concurrentie leest De Speld.

Reageer