blese/shutterstock.com

Janneke heeft wat kliekjes in bladerdeeg gerold en in de frituur gegooid en nu heeft ze Vietnamees gekookt

Keukenprinses Janneke houdt ervan om exotisch te koken. Vandaag zette ze een heerlijke Vietnamese maaltijd op tafel: ze rolde wat kliekjes in bladerdeeg en gooide het in de frituur.

“Koken kan best simpel zijn. Als je maar een beetje creatief bent”, zegt Janneke terwijl ze het frituurmandje heen en weer schudt. “Ikzelf hou echt van de Aziatische keuken en kook dus graag met bladerdeeg en frituurvet. Toen ik vanmorgen in de koelkast keek zag ik nog een restje boerenkool, wat hummus en een bakje chili con carne van voor het weekend staan. Toevallig wist ik dat ik nog ergens wat bladerdeeg had staan, dus toen dacht ik direct: hee, ik heb wel zin in Vietnamees.”

Het eindresultaat mag er wezen. Als ze het frituurmandje omhoog haalt liggen er twee blinkende goudgele Vietnamese rollen in. Janneke: “Even wat chilisaus erbij en klaar is Kees. Heerlijk zeg, in Vietnam eten ze dit dus iedere dag he, hmm.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alles goed en wel, maar waar blijft “de man achter” deze succesvolle keukenprinses? Niemand praat meer over meer haar echtgenoot Jip die de zorg voor de kinderen nu combineert met een fulltime job als huisman. Terwijl zijn echtgenote fröbelt als The Naked Chef. verkeert Jip -mede daardoor- hevig in een midlifecrisis. Jip stuurt nu dagelijks een éénoudergezin aan, maar daar hoor je niemand over.

gravatar

En een beetje van het koninklijke stokje gevallen, mevrouw, daardoor vergiste hij zich in de datum van zijn verjaardag. Hij verordonneerde immers dat alle kinderen van ons land niet over twee weken, maar al afgelopen vrijdag koninklijk moesten sporten.

gravatar

Chỉ cần cho tôi một phần khoai tây chiên Bỉ với sốt táo và một loại bia đặc biệt.

Vertaling door Frans Tmmermans, talenkenner:

Ngoejen Phoe Trong, Vietnamese president: “Doe mij maar een portie Belgische frieten met appelmoes en een berenlul speciaal.”

Reageer