YoloStock / Shutterstock.com

Koken op deductie: maak logisch onontkoombare gerechten!

Nu Nederland van het gas af gaat, is de grote vraag wat de beste manier is om te koken. Een relatief nieuw alternatief is koken op deductie. De ideale manier om logisch onontkoombare gerechten te make
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kook al jaren -doordeweeks- volgens het Categorisch Imperatief (op Kringloop-meubels) en in de weekeinden volgens het Hypothetisch Imperatief: op samengeperste politieke leugens. M.a.w. op werkdagen jaag ik mijn buren de dampen in en in weekeinden eet ik bij de Chinees of Taiwanees. Zo laat ik een beheerste carbon-footprint achter.

Reageer
gravatar

Topic.
Gewoon topic.

Zoals in distopic, atopic, hertopic, voortopic, achtertopic, zijtopic, binnentopic, buitentopic, reservetopic, hoofdtopic, alarmtopic, kultopic, geleidetopic, raadtopic en nontopic.

Snap dat dan, sukkel!

gravatar

Er zit twee grote fouten in dit verhaal.

1. Het mist de formele logica, die door mij twee en een half millennium geleden werd ontwikkeld.

2. Het gaat bovendien niet uit van de tweede wet van de thermodynamica, die door Sadi Carnot in de negentiende eeuw werd geformuleerd.

Reageer
gravatar

Een van de gevolgen van de boycot van Rusland.
Waar 2 dagen na het neerhalen van MH17 toe besloten werd door het Amerikaanse Congres.

gravatar

tegenwoordig vergassen wij geen Joden, maar gooien we ze op inductie. Is ook zuiniger en beter voor het milieu