NOS / YT

Trump wil uitlevering Assange om samen te proosten op zijn verkiezingswinst

De Verenigde Staten hebben een uitleveringsverzoek voor Julian Assange ingediend bij het Verenigd Koninkrijk. President Donald Trump wil de WikiLeaks-voorman graag naar Amerika halen om samen te proosten op zijn verkiezingswinst.

“Julian heeft met het lekken van de e-mails van Hillary een belangrijke rol gespeeld in mijn campagne”, zegt Trump. “Daar hef ik graag het glas met hem op. Daarom hebben we de Britse autoriteiten verzocht hem aan ons uit te leveren.”

Ook Trumps zoon Donald junior, die het contact met Assange onderhield tijdens de campagne, is uitgenodigd. Trump: “Misschien komt Vladimir ook wel.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo word (blijf) je miljonair:

1. President worden en de hoogte van je eigen belastingheffing bepalen.
2. Degene die je heeft geholpen bedanken met kaviaar en champagne. Je onderdanen betalen de champagnerekening, maar jij schrijft deze rekening zelf uit. En de kaviaar wordt betaald door je beste vriend.

Trump houdt de economische wetenschap nog jaren bezig. En een herverkiezing levert nog meer onderzoeksmateriaal op!

Reageer
gravatar

Trump op de golfbaan: “Hij sjoemelt bij elke hole, bij alle 18″
Donald Trump, de gewetenloze golfer

30-03-19, 11.00u – Rick Reilly – De Morgen

Donald Trump is een winnaar, ook op de golfbaan. ­Etiquettes of spelregels zijn daarbij van geen tel. Sportjournalist Rick Reilly sprak met caddy’s en medegolfers en concludeert dat de president echt onverslaanbaar is.

Zie verder:
https://www.demorgen.be/buitenland/trump-op-de-golfbaan-hij-sjoemelt-bij-elke-hole-bij-alle-18-b2ad7aee/?referer=

Reageer
gravatar

Julian Assange heeft zich vanaf 2012 in Londen voorbereid op het huwelijk met zijn ex-klokkenluider Chelsea Manning. (Voorheen Bradley Edward Manning, Amerikaans soldaat eerste klassse, red.)

Donald Trump zal het voorgenomen huwelijk inzegenen. Zijn zoon Donald jr en dochter Ivanka zullen optreden als getuigen.

Daarna is er gelegenheid om Donald geluk te wensen op de grootste en duurste receptie ooit gehouden, dat zal plaatsvinden op Trumps Mar-a-Lago internationale golfclub in Florida.

Reageer