Student doet al 3 jaar over minor hospiteren

Julia de Vries (23), student communicatiewetenschappen, hoopt dit jaar eindelijk af te studeren. Daarvoor moet ze alleen nog haar minor hospiteren afronden, die ze sinds drie jaar volgt. “Zou heel chill zijn als ik dit jaar kan afstuderen en ook al meteen een kamer kan vinden.”

Julia vertelt dat ze het vak heeft onderschat. “Eerst dacht ik: dat doe ik even. Helaas bestaat de minor uit verschillende lastige onderdelen. Dan moet je denken aan keer op keer in de trein zitten met je ziel en zaligheid, enthousiast blijven bij huurprijzen van 100 euro per vierkante meter, instinctieve verlangens als hygiëne en rust onderdrukken, andere kandidaten overtroeven in spontaniteit en waardig afdruipen na de 88e afwijzing.”

Toch heeft de studente er vertrouwen in dat het dit jaar gaat lukken. Goed voorbereid stapt ze in de trein naar Amsterdam als ze uitgenodigd is om te komen hospiteren voor een kamer op het Rokin. Onderweg herhaalt ze nog een paar keer hardop haar tekst. “Hobby’s? Heb ik eigenlijk geen tijd voor, ik ben altijd druk met schoonmaken. Maar mocht er tijd overblijven, hou ik me graag bezig met netjes zijn.”

Ben jij naarstig op zoek naar een kamer in Amsterdam? Bij The Amsterdam Dungeon kun je een historische kamer huren in hartje centrum, wat wil je nog meer? De kamer is alleen wel 500 jaar niet schoongemaakt en er is geen WiFi. Meld je aan voor de hospiteeravond van The Amsterdam Dungeon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ze is een blonde dame. Als ze echt een kamer wilt is een kort rokje voldoende. Dus volgens mij wilt ze het gewoon niet afronden.

Reageer