Bron YT - Survival Guide to the Dutch

Amsterdam wil toeristen naar de rijbaan

'Niets haalt de snelheid zo goed omlaag als een kluitje Britse vrijgezellen'

De gemeente Amsterdam wil dat ook toeristen per 1 juni van het fietspad afgaan. Het is de bedoeling dat ze voortaan de rijbaan gebruiken. Op die manier hoopt Amsterdam de doorstroming op de overvolle fietspaden te verbeteren. Ook moeten de toeristen de snelheid van het autoverkeer op een natuurlijke manier verlagen.

Het is niet de eerste keer dat Amsterdam toeristen probeert te gebruiken om de snelheid van het autoverkeer te reduceren. Eerder al experimenteerde de stad met de inzet van bierfietsen, groepjes Yellow Bikes en dubbel geparkeerde touringcars.

Matthew, die voor zijn vrijgezellenfeest uit Liverpool naar Amsterdam is gevlogen, vindt het niet erg dat hij bij zijn volgende vrijgezellenfeest waarschijnlijk tussen de auto’s zal moeten lopen, maar maakt zich wel druk over de helmplicht. ‘Zo’n integraalhelm past nooit over de oren van mijn konijnenonesie heen.’

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind het persoonlijk altijd heel hinderlijk dat als ik door MIJN hoofdstad loop, dat er dan allerlei grofgebekte asocialen lopen te weten hoe het allemaal wél moet (op mijn kosten) en wat er aan de rest van Nederland scheelt. Laat ze optyfen naar Almere, waar dat schorriemorrie thuishoort!

Reageer
gravatar

Verzuiling.
Omdat in de Bijbel staat dat er man en vrouw zijn, zijn wij samen met D66 begonnen aan meerdere seksen.
We hebben hier een begin gemaakt met LGBTQ+. Om de christenen met hun vooroordelen verder terug te dringen.
Een logische voortzetting van onze fundamenten.

gravatar

Iedere stad krijgt de toeristen die zij verdient/ middels marketing aantrekt. Geen amsterdammer te beroerd om een graantje mee te pikken. En dat zou ik ook doen, dan kun je van dat geld leuk op vakantie!

Reageer
gravatar

Nep-Britten laten KOTSEN op de Dam, Rembrandtplein, Leidse Plein, Museumplein, enzovoorts, om toeristen af te schrikken nog naar Amsterdam te komen.

De stad teruggeven aan haar bewoners, zeg maar.

Reageer
gravatar

Dat schijnt de huid te zijn van een reuzekonijn (Oryctolagus Gigantus, red.). Ook wel bekend als konijnenpak.