Shutterstock/CosminIftode

Mark van Bommel vindt het onzin dat PSV verloren zou hebben van Ajax

'Ik vind dat we gewonnen hebben'

Mark van Bommel vindt het onzin dat PSV afgelopen weekend van Ajax verloren zou hebben. “Dat lees ik ook al een paar dagen in de krant”, zegt de trainer van de Eindhovenaren. “Maar daar ben ik het niet mee eens. Ik vind dat we gewonnen hebben.”

Dat Ajax bij het eindsignaal met 3-1 voor stond, doet er voor Van Bommel niet toe. “Ik heb een andere wedstrijd gezien. Dan kan iedereen het wel hebben over een penalty van Tadic en een mooi doelpunt van Neres, maar dan gaan ze wel voorbij aan het feit dat we voorbij Ajax wervelden.”

Ook verhalen dat PSV met een man meer alsnog verloor wuift hij resoluut weg: “Het is een hetze die gaande is tegen PSV. Alles wat Ajax doet is geweldig en wij zullen wel weer verloren hebben. Gelukkig prikken onze fans daar doorheen. Zij hebben een geweldige 1-4 overwinning gezien. En dan druk ik het nog voorzichtig uit.”

De coach van PSV let al jaren niet meer op wat de media schrijven. “Wat er in de kranten staat laat me koud. Als ik iedere onwaarheid zou moeten rechtzetten, dan zou ik daar een dagtaak aan hebben. Ze denken bijvoorbeeld ook dat we regelmatig in de laatste minuut de overwinning kapen. Onzin natuurlijk. Hoe komen we anders aan het doelsaldo van 190 voor en 3 tegen?”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alweer voetbal. Elke dag gaat het In de speld over voetbal. En dan meestal over Amsterdamse voetbal. De redactie wordt gevormd door een stelletje eenkennige mannen!!!!!!!

Reageer
gravatar

Om u van repliek te kunnen dienen, heb ik de redactie gebeld. Zij kennen geen Paulus op de redactie, zelfs niemand die op de minifoto lijkt.