Shutterstock / Hunter Crenian

Biden probeert opzichtig vrouwonvriendelijk succes van Trump te kopiëren

‘Kiezers gaan toch voor het origineel’

Joe Biden is in opspraak geraakt door beschuldigingen van ongepast gedrag, vlak voor hij zich kandidaat wilde stellen voor de presidentsverkiezingen van 2020. Geen toeval, denken veel commentatoren: “Hij probeert het vrouwonvriendelijke succes van Trump te kopiëren.”

Trump won de verkiezingen in 2016 nadat er een opname was opgedoken waarop hij de woorden ‘grab ‘em by the pussy’ uitsprak. FOX-presentator Tucker Carlson weet zeker dat de rel rond Biden daarop geïnspireerd is. “Hij heeft zelf geen ideeën, dus probeert hij Trump na te doen. Het is zo doorzichtig. Maar ik kan hem één ding vertellen: kiezers prikken er doorheen. Die gaan gewoon voor het origineel.”

Ook columniste Ann Coulter noemt de tactiek van Biden ‘goedkoop’. “Wat krijgen we hierna? Gaat hij racistische dingen roepen? Dubieuze zakendeals sluiten? Flirten met de Russen? Als Biden denkt dat hij Trump op deze manier kan verslaan, heeft hij het mis. Kiezers houden juist van Trump vanwege zijn authentieke wangedrag. Kom met een eigen schandaal, zou ik zeggen.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trump en het Vaticaan leren ons dat de grootste leugens mordicus tegen liegen zijn. Juist om hun seksuele wangedrag te verbergen zijn schuinsmarcheerder tegen vreemdgaan. Daarom stemmen diepgelovige christenen op Trump.

Reageer
gravatar

Diepgelovige christenen in de USA verdienen ons diepste medelijden en een president als Trump of desnoods Beëlzebub.

gravatar

Meneer Steeds, de Amerikaanse Republikeinse partij meent het primaat (octrooi, red.) re hebben op (seksueel) wangedrag. Dat gunnen ze daarom de Democraten niet, gelet op hun reactie op de fellatio met (pijpen door, red.) een stagiaire van Clinton. Dat Trump mijlenver verder gaat dan eenmalige fellatio wordt daarom niet alleen geaccepteerd, maar bewonderd.

Ergo: Joe Biden dient als Democraat zich netjes te gedragen of over te stappen naar de Republikeinen.

gravatar

Het liegen bij vreemdgaan vinden Mijn dierbare gelovigen aanvaardbaar. Mijn Lieve Moeder Maria ging immers ook vreemd met de Heer Geest, die overigens ook bekend is met Vurig Tongen.

Katholieke vrouwen vinden vreemdgaan en liegen twee zonden, die ze geheel onnodig afgezonderd in een hokje met mannelijke geestelijken bespreken. Waartoe dat leidt laat zich raden.

gravatar

Ik kan het alleen maar betreuren dat stagiaires/stagiairs in andere landen een grotere discretionaire bevoegdheid hebben dan in ons eigen land.

Een goed – en uiteraard – duurzaam uitgevoerde fellatio bij een vooruitstekend gezagsdrager zou een pijpje naar mijn mond geweest zijn.

Uiteraard worden de daarbij vrijkomende afvalstoffen discreet en gastronomisch verantwoord gerecycled..

gravatar

Hoe verkwist je je tijd. Wie een kuil graaft voor een ander… Jaren aan een stuk onzinkritiek geven en jezelf daarmee verplichten je eigen partij, en je eigen volk uit te hollen, dat is de eerlijkheid van de randdebielen die 90 procent van onze politiek uitmaken.

Reageer
gravatar

Let wel. Dr. Van Plassen Sterk is een autoriteit. En: hij heeft voor zijn doorbraak nog in het Bois de Boulogne getippeld.